2777
2789
عنوان

بهم بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 23 پست
دانشگاه اون تموم شده خیلی نمیاد شاید یه وقتی بیاد فقط یه سر بزن  و مطمعنم اگه من زنگ و پیامش ن ...

توفعلا برو توكار عكس و فيلم جديد

تاپيكام چيزايين كه روي مغزم سمباده ميكشن🐉😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توفعلا برو توكار عكس و فيلم جديد

از اینستا قبلا بلاکش کرده بودم ان بلاکش کزدم ولی دیگه فالوش ندارم 

😂تلگرام که خب اون خیلی نمیاد تلگرام و عکس روش ج نمی‌ده من میشناسمش خیلی کینیی و غده

کاربر قدمیم       نی نی یار جون هر کی دوست داری تعلیق نکن بخدا دختر خوبیم💔😂
این درمورد دوست داشتن من بود با اون ؟

البته که شما...

اگر دوسش داری  راحت قیدشو نزن

شاید گر صبر کنی زغوره حلوا سازی

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
البته که شما... اگر دوسش داری  راحت قیدشو نزن شاید گر صبر کنی زغوره حلوا سازی

اگه اون دوستم داشت پس چرا جواب پیامم و نداد ؟

اگه اون دوستم داشت پس چرا جواب پیامم و نداد ؟

در درجه اول فراموش نکنیم که میگن عشق یکسره  .........

اگر از شما دلخوری داشته باشه که رفع میشه ولی اندازه شما ک دوسش داری نداشته باشه پس بهتره فراموش بکنی همچین فردی رو

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
در درجه اول فراموش نکنیم که میگن عشق یکسره  ......... اگر از شما دلخوری داشته باشه که رفع میشه ...

من تاحالا یه بارم بهش نگفتم دوست دارم تازه بارها بش گفتم فکر میکنم ادم خوبی نیست 

ولی اون بار ها گفته عاشقتم و دوست دارم 

من تاحالا یه بارم بهش نگفتم دوست دارم تازه بارها بش گفتم فکر میکنم ادم خوبی نیست  ولی اون بار ...

امیدوارم هر چی دوس داری بشه..

ولی با حرف میشه دنیا رو دوس داشت.

اگر واقعی دوسمیداره حتما در آینده بهتر و بیشتر نشون میده .بایدم اینجوری باشه دیگه خودت هم امتحانش بکن از راهی که میشه و میتونی.

امیدوارم هر چی دوس داری بشه.. ولی با حرف میشه دنیا رو دوس داشت. اگر واقعی دوسمیداره حتما در آینده ...

خیلی ممنون از راهنمای هاتون🙂🌹