2777
2789
عنوان

بهم بگین چیکار کنم

130 بازدید | 23 پست

کسی که دوستش دارم و ازش خوشم میاد فکر میکن من اصلاازش خوشم نمیاد چون هم محلش ندادم هم باهاش بد حرف زدم حالا بگذریم 

دیگه حواب پیامام نمیده 😕بهش زنگ بزنم ؟یا قید دوست داشتنمو بزنم ؟

کاربر قدمیم       نی نی یار جون هر کی دوست داری تعلیق نکن بخدا دختر خوبیم💔😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميشه يكم توضيح بدي بيشتر اينجوري نميتونم بگم

بین اون زنگ زد گفت بیا رابطمونو صمیمی کنیم من گفتم باید فکر کنم نمیدونم 

گفت میزاری ماچت کنم گفتم نه هر چی میگفت من میگفتم نه بعد گفت تو به من پا نمیدی و دوستم نداری ...

بعد تو دانشگاه دیدمش از کنارش رد میشدیم اون نگام میکرد من نگاش نمبکردم سرم و برمیگردوندم 

من بش پیام دادم ناراحت شدی سین نزد 

باز بهش پیامک دادم فلانی زندیی بازم ج نداد 

حالا چیکارش کنم ؟

بیا بعد میگین پسرا بگیر نیستن😂😆، شما نمیخاین خو 😆(جدا از شوخی، من اگه کسیو دوس داشته باشم حتما به ...

😂😂😂این بگیر بود من هی میگفتم نه واقعا راس میگی

دوست داشتنی که راحت قیدشو بزنی احتمالا ریشه دار نیست وسطحی شاید باشه وگرنه کسی به این راحتی میدان رو ترک نمیکنه برای کسی دیگه احتمالا .....جاشو خواهند گرفت

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
دوست داشتنی که راحت قیدشو بزنی احتمالا ریشه دار نیست وسطحی شاید باشه وگرنه کسی به این راحتی میدان رو ...

این درمورد دوست داشتن من بود با اون ؟

بین اون زنگ زد گفت بیا رابطمونو صمیمی کنیم من گفتم باید فکر کنم نمیدونم  گفت میزاری ماچت کنم گ ...

لطفا ديگه نه پي ام بده نه زنگ بزن 

يا از خودت استوري بزار يه عكس جديد يا پروفايلت نميدونم هرجا كه ميدوني ميبينه

دانشگاهم رفتي به خودت برس لباستو عوض كن مدل موهاتو يكم تغيير بده اصلا روتو برنگردون ازش خيلي عادي رفتار كن ولي زياد نگاش نكن 

تاپيكام چيزايين كه روي مغزم سمباده ميكشن🐉😌
لطفا ديگه نه پي ام بده نه زنگ بزن  يا از خودت استوري بزار يه عكس جديد يا پروفايلت نميدونم هرجا ...

دانشگاه اون تموم شده خیلی نمیاد شاید یه وقتی بیاد فقط یه سر بزن 

و مطمعنم اگه من زنگ و پیامش نزنم اینقدری قد هست و فکر میکن ازش خوشم نمیاد که دیگه نیاد 😕💔