2777
2789
عنوان

پسر هفت ماهه م😭

723 بازدید | 18 پست

سلام بچها، من همونم چند وقت پیش تاپیک زدم پسرم ۷ماهه دنیااومده و التماس دعا داشتم خواستم بگم پسرم تموم کرد نخواست بیاد این دنیا پیش مامانش، خیلی خیلی خیلی خیلی غمگینم یه دنیا گریه کردم،میکنم همش خودمو مقصر میدونم امیدوارم پسرم ببخشه منو نمیدونم چه مصلحتی بوده، پسرم بدنش پر موی بلند بود سینه ش کفتری بود میگن اینجور بچها چشم نظر میخوره بهشون شاید بعد بدنیا اومدن و بزرگ شدنش خدا میخواست ازم بگیره اون موقع دیگه می مردم😭😭😭 خلاصه مراقب خودتون باشید مادرای باردار،قرآن زیاد بخونید من سره این پسرم خیلی تنبلی کردم قران دعا اصلا نخوندم 🥺😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تسلیت میگم . اصلا اصلا تقصیر شما نیست . تا جاییکه تونستی ازش مراقبت کردی و عشق دادی بهش حتما 💚

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...

الهی دور دلت بگردم.

ان شاءالله ب زودی جاش سبز میشه

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

خدا صبر بهت بده . ان شالله که جاش با برادر و خواهرش پر بشه .هر چند هر گلی بوی خودش رو داره . 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃