2777
2789
هیچی توش نمیریزن؟!

تاحالا اشپزی نکردی مرغ بپزی؟یا نمیدونی یه مرغ رو برای غذای مریض چجوری بپزی ؟؟ من که اول ابپز میکنم وسطا پخت پیازی و هویج هم میریزم بستگی داره چه غذایی میخوای درست کنی چه سوپی میخوای درست کنی  

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی پیاز بزرگ و رنده کن بریز توی قابلمه مرغ و بزار روش یکم فلفل دالمه بریز  ی حبه سیر  یا پو ...

یعنی اول مواد رو با حرارت کم میزارید بپزه از اخر آب میریزید؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

من یک بار مرغ و میجوشونم حدود ۳۰ دقیقه تا کف و خون آبش، بیاد بیرون بعد آبکش میکنم قشنگ مرغ و میشورم ،قابلمه رو یا عوض میکنم یا از قبلی میخوام استفاده کنم تمیز میشورمش، دوباره مرغ و میزارم تو قابلمه تمیز آب میریزم تا روی مرغ، چند تا حبه سیر و نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه اضافه میکنم به آب و یه پیاز و حلقه حلقه میکنم میریزم تو آب.

میتونی سیب زمینی و هویج هم حلقه کنی بریزی ولی من نمیریزم، بعد ۲ ساعت تا ۳ ساعت آماده میشه.

چندتا روش بلدم ولی نمی‌دونم واسه مریض چه جوری درست کنم

بیماریشون چیه؟سرما خوردگی؟

یعنی اول مواد رو با حرارت کم میزارید بپزه از اخر آب میریزید؟

اره ولی ن درحد پخت ی یکربع اینجوری بوی بد نمیگیره هویج وکرفسم دشتین بریزین من برا خودم رژیمی اینجوری درست میکنم قبل اب ریختن ربم اضافه میکنم بعد یکربع ابو اصافه میکنم خوشمزه میشه روغنم نداره

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
من یک بار مرغ و میجوشونم حدود ۳۰ دقیقه تا کف و خون آبش، بیاد بیرون بعد آبکش میکنم قشنگ مرغ و میشورم ...

چیز دیگه ای نمی‌ریزد؟

سیر توی مرغ خیلی مرغوب خوش طعم می‌کنه پوست بگیرین درسته بریزین توش بعد که مرغ پخت آماده شد ازش خارج ...

اها

من یک بار مرغ و میجوشونم حدود ۳۰ دقیقه تا کف و خون آبش، بیاد بیرون بعد آبکش میکنم قشنگ مرغ و میشورم ...

اره منم اولشو میجوشونم ولی ن سی دقیقه همین که جوش اومد اب و خالی کن تو قابلمه ی جدا اون مخالفانی که گفتم و میریزم خیلی عالی میشه شعله ی گازو کم میکنم خوب بپزه با حرارت کم

اره منم اولشو میجوشونم ولی ن سی دقیقه همین که جوش اومد اب و خالی کن تو قابلمه ی جدا اون مخالفانی که ...

نه من دقیقا همین کارو میکنم و مرغ و بعد جوشیدن، کامل و تمیز میشورم، یعنی قشنگ دست میکشم زیر آب میگیرم تا هیچی روش نچسبیده باشه.

سرماخوردگی دو هفتس هرچی قرص میخوره فایده ندارد خیلی ضعف کرده میخواستم مرغ آب پز درست کنم شاید براش خ ...

این سرماخوردگیش همینجوره یکماه طول میکشه نگران نباش مرغ اتوبشور اب بریزروش بعد که ابش کف کرد ابشوخالی کنی ومرغ رودوباربشوروتوظرف اب بریزوادویه هایی که میخوای بریزی وپیاز ونمک هم اضافه کن بذار تاخوب مغزپخت بشه یه کم زعفرون ودارچین هم اگه داری بزن چون گرمی هستن واسه سرماخوردگی خوبه

گاهی انسانم آرزوست