2777
2789

اونای که عاشق شوهراشون بود و خیلی سخت بود براشون جدایی ولی دیگه راهی براشون نمونده بود و جدا شدن میشه از تجربیاتشون بگن چون دارم درد میکشم چون دارم بی احترامی بی عزتی میبینم ولی میگم نه فعلا نه 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا بی احترامی چیه باو 

شوهر دومم سر تا بالامو فحش میده فخشای ناموسی رکیک میده 

الانم شیش ماهه نیست یک قرون هرجیم نمیده و از همه جا اینترنی بلاک کرده 

من فقط زنگ میزنم 

ولی بازم وفادارم بهش و پاش موندم  

ب نظرم کسایی ک جدا میشن عشقی بینشون نمونده ک اگ بود وایمیسادن پیش هم

نه عزیرم همچین چیزی نیست من‌ دوسش دارم حاضرم کوتاه بیاد برگردم ولی کاری نمیکنه میگم حتما نمیخواد خودمو الاف نکنم بیشتر از این

کاش برید پیش مشاور شاید امیدی باش

نمیاد عزیزم 

اگه اشتباه از سمت من باشه ولم نمیکنه اگه از سمت خودش باشه میگه چی کار کردم من چه میدونستم اعتماد به نفسمو ازم گرفته یعنی ی جوری شده آدم سمی نمیدونم دیگه چی کار کنم نمیگم من آدم خوبیم ولی شوهرم قلقمو میدونه ولی قدمی بر نمیداره قلبم از خودش کاراش و خانوادش به شدت شکسته

سلام عزیزم 

الان شما در دوران عقد هستید یا اینکه عروسی کردی 

من متوجه نشدم دقیقا 

اما میخام بهت یه چیزی بگم 

در درجه اول درباره حس ناراحتی صحبت کن و بهش بگو که به مشاوره نیاز دارید 

اگر دیدی واقعا تلاش نمیکنه واسه رابطه  و حس تو رو درک نمیکنه به نظرم بهترین کار اینه که بری خونه ی پدری اگر اومد دنبالت که یعنی دوستت داره و میخواد ادامه بده اما بلد نیست و اگرنیومد به نظرم ازش بگذرم 

آدم وقتی عزیزش رواز دست میده نهایتا چند ماه عذاداره بعد به زندگی برمیگرده 

اما باید فکر کنی که دیگه وجود ندارن که دوره ی سوگواری رو بگذرونی و به زندگی برگردی 

اگر الان که بچه ندارید فکر درست واسه زندگیت نکنی و بچه دار بشی عواقب خیلی سنگینی واست داره