2777
2789
عنوان

خرید عید

461 بازدید | 16 پست

دیروز خواهرای همسرم رفته بودن خرید عید.

منم دلم میخواست برم خرید ولی هی خرج پیش میاد.پولم که نمیدن تاااااا دقیقهٔ ۹۰ که دیگه ذوقی واسه خرید لباس نمی مونه.

منم دلم کلیییییی لباس میخواد😣😩

خاستی بری بازار کمتر ۱۰میلیون نرو این ۱۰ هم هیچی نمیشه خرید قیمتا سرب فلک زده

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😞دلم یه عالمه لباس خونگی و مانتو و شلوار و‌شال و‌کفش و حتی لباس زیر جینگول میخواد

یه عالمه خرید یه عاااااااااالمه پول میخواد نمیصرفه  

انشاالله پولش جورشه بری خرید حالا وقت هس

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

من یه تومنم ندارم.سعی میکنم واسه بچم بخرم.خودمون فکر نکنم چیزی بخریم.

عوضش دختر صاحبکار شوهرم(آشناس) دیروز با خواهرای شوهرم رفته بود بازار.زیبا نیست؟

من یه تومنم ندارم.سعی میکنم واسه بچم بخرم.خودمون فکر نکنم چیزی بخریم. عوضش دختر صاحبکار شوهرم(آشناس ...

چی زیبا نیست عزیزم

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

بابام هرسال واسم خرید میکرد،هرطور شده یه مانتو و‌کفش حتما میخرید.۶ماه دوم سالم مانتو میخریدم بازم.

الان مجبورم واسه زندگی از دلم بگذرم.

فقط منم دلمدمیخواد مثل خواهرای شوهرم که تقریبا هم سن هستیم لباس جدید تنم کنم.

یه زمانی به گرد پای من نمیرسیدن.

الان کار بقیه شده همش ترحم،همش دل سوزوندن واسه زندگی من

من واقعا درک نمیکنم 

والا منم تو ایرانم 

لباسای بنجل و بدرد نخور هم نمیخرم 

ولی نصف اینم نمیشه کل خریدام 

مگر اینک بخام حداقل دو سری کامل خرید کنم

بابام هرسال واسم خرید میکرد،هرطور شده یه مانتو و‌کفش حتما میخرید.۶ماه دوم سالم مانتو میخریدم بازم. ...

فک کردم فقط من اینجوری شدم وقتی گوشی ایفون پنج اونده بود من خریده بودم هیچکی اسمش نمیدونس چیه آنوقت الان زنداداشام ایفون ۱۳ میکنن تو چشم من ی روز من شاخص مد فامیل بودم همه من مثال میزدن الان شش سال شوهر کردم هیچ عید خرید نداشتم بقیه تماشا میکنم قبلا تا لباس ریزم هم عید نو میکردم حتی ماشینم عوض میکردم الان باید لمینت کردن برادزاده هام و قر فر خوار زاده هام ببینم خوششون باشه ولی اینهمه سقوط آدم نابود میکنه شوهرم داره ها ولی نمیکنه واسه پسر از زن اولش ماشین صفر میخره ولی ده تومن نمیده من خرید کنم فقط سهم کتک فحش غصه درد فقط نمیدونم چرا

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
فک کردم فقط من اینجوری شدم وقتی گوشی ایفون پنج اونده بود من خریده بودم هیچکی اسمش نمیدونس چیه آنوقت ...

ما پولدار نیستیم.ولی اگه عادلانه و یکجا و سر موقع حقوق بدن، ماهم یکم خرید میکنیم.خیلی دلم گرفته.از ترحم دیگران واسه بچم حالم‌بهم میخوره.😭

ما پولدار نیستیم.ولی اگه عادلانه و یکجا و سر موقع حقوق بدن، ماهم یکم خرید میکنیم.خیلی دلم گرفته.از ت ...

ما هم پولدار نیستیم ولی وصعشون خوبه شوهرم فقط واسه من خرج نمیکنه 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست