2777
2789
عنوان

نظرتونو راجب سرویس ارکوپال میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 18226 بازدید | 134 پست
دختزاا شماا ملامین میگرید؟؟؟ ظروف که که توی دست و‌پاا استفاده میکنید چیه؟؟

الان ملامین هست مگه؟

من واسه جهیزیه م سه تا بشقاب و پیش دستی سرامیکی گرفتم با سه تا پیاله واسه دم دست

خدایا شکرت🤲🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مامانم همیشه میگه ظرف باید گل دار و روشن باشه که سفره رو شیک و پر نشون بده 😅 

خودش خیلی گل قرمزی داره و کلا ازشون دل نمیکنه 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

الان ملامین هست مگه؟ من واسه جهیزیه م سه تا بشقاب و پیش دستی سرامیکی گرفتم با سه تا پیاله واسه دم د ...

اره طرح جدید زباد داره 

ایناا ملامین هستن که مادرم دارهه 

حاجت داری که دلت میخواد بهش برسی؟؟ سبزقباا می شناسی ؟اگر نمیشناسی بیاا تاپیکم دست خالی از پیشش نمیایی حاحتتو میده حاجت خودمو داده تاپیکم بخونید می بینید حاجت دوستان رو هم داده انشالله حاجت روا بشید برای منم دعا کنید🌱🌷