2777
2789

یک هفته از زایمانم میگذره سزارین بودم مادر شوهرم اینا اومدن خیمه زدن نمیرن خسته شدم از شلوغی خونه 

خیلی هم ریختو پاشن و اصلا خونه رو جمع نمیکنن فقط میریزن 

ریدن تو ظرفام و اشپزخونم 

میخام از امروز پاشم کار کنم بلکه ببینن سر پا شدم برن گم شن به نظرتون جواب میده؟

اینو روزی هزار بار با خودت تکرار کن هیچ وقت هیچی از هیچکس بعید نیس 👎🏻😐🧿📿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن نفرن پاشوو بگوو خداروشکر خوبم دیگه می تونم کارامو کنم

حاجت داری که دلت میخواد بهش برسی؟؟ سبزقباا می شناسی ؟اگر نمیشناسی بیاا تاپیکم دست خالی از پیشش نمیایی حاحتتو میده حاجت خودمو داده تاپیکم بخونید می بینید حاجت دوستان رو هم داده انشالله حاجت روا بشید برای منم دعا کنید🌱🌷

واقعا اینایی ک میرن خونه کسی ک تازه زایمان کرده بعد مثل مهمون میشینن هدفشون چیه  ؟ تو سایت زیاد دیدم 

خب اگ میری ک بمونی باید کمک کنی 

وگرنه درحد سرزدن بری و برگردی

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
مامانت پیشت نیست؟  مادرشوهرت اینا از یه شهر دیگه اومدن؟

مامانمم میاد اینجا بنده خدا کارای من گردنشه باید خونمم جمع کنه طاقت نداره خونمو ریخت و پاش باشه .اره ی شهر دیگن ولی توقع داشتم بعد ی هفته برن

اینو روزی هزار بار با خودت تکرار کن هیچ وقت هیچی از هیچکس بعید نیس 👎🏻😐🧿📿

به همسرت بگو اصلا راحت نیستم یجوری دکشون کن برن

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

اگه ببینن کار میکنی باز بیشتر نمونن بگن خب دیگه شام و ناهارمونم آماده میکنه خودش

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃