2777
2789

من وسواس فکری دارم و دکتر میگه برای درمان باید خودت رو کامل مشغول یه کاری بکنی و فکر نکنی مثل اوردن تمرکز برروی لحظه الان و کاری که انجام میدی اما من میگم چطور ؟

ایا انسان بدون فکر میشه؟ اخه انسان همش در حال تصمیم گرفتن و فکر کردنه 

چطور به لحظه الآن توجه کنیم و به هیچی فکر نکنیم؟اصلا میشه؟لطفا توجیهم کنید

شما چطور درمان شدید من هرچی دارر خوردم خوب نشدم

به چیزای مثبت فکر کن یه لیست از چیز هایی که حالتو خوب میکنه تهیه کن و انجامشون بده و وقتی انجام دادی تیک بزن ‌‌.به خودت تلقین کن که وسواس فکری نداری انقدر بگو که خودتم باورت شه مطمئن باش تلقین خیلی اثر گذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه حرفی بزنم بهت  اون وسواس فکری سوسه شیطانها وبدون بدون بدون که هیچ وقت از تکرار کردن کارهاتون قانع نمیشه پس تکرار نکن کارتو   اونقده یه کاری رو تکرار میکنی تا خسته میکنه اخرسم قانع نمیشه پس یکم فکر کن

(هیچی به راستی و درستی نمیرسه)

من داشتم شدید . سخنرانیهایی رو که دوست داشتم مدام گوش می کردم، کتاب صوتی مثبت، خوردن گلاب و زعفران و عسل، دمنوشهای فراوان مثل بابونه و نعنا و ..... کتاب خوندن. آهنگ گوش کردن رو کلا گذاشتم کنار، نماز خوندن، سرکه رو ترک کردم، کلا سردیها رو خیییلی کم کردم

الحمدلله درمان شدم

من داشتم شدید . سخنرانیهایی رو که دوست داشتم مدام گوش می کردم، کتاب صوتی مثبت، خوردن گلاب و زعفران و ...

رراستی حتتتتتتما سایت داروکده قرص گیاهی ریلکس غرب بگیر. هر روز یه ریلکس هرب با یه دونه آهن فرفورت گاین بخور. ریلکس هرب یه ماه ولی آهن سه چهار ماه ادامه بده. 

آمپول ب کمپلکس بگیر ده تا دونه ، سه روز یکی بزن اگه فشار خون نداری.

به هیچ وجه نوروبیون نگیر که به هم ریختگی هورمونی داره. فقط ب کمپلکس ایرانی. بعد هم دو هفته یا ماهی یکی بزن

من با اینها سریع خوب شدم الحمدلله