2777
2789
عنوان

خانما متاهل تو رو خدا بیاین بگین این چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 46 پست
حتما بعد رابطه. ل علت تنگی واژن مایع خارج نمیشه میره داخل رحم

ن مایع ب هرحال خارج میشه اسپرم خودشو میرسونه ب تخمک ب تنگی یا گشادیش مربوط نیس

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ☹️پس برای چی داد برای چی اینجوری شد الان به اون خانمه دسترسی ندارم 

ببین کلا منطق طب سنتی با چیزی ک طب جدید میگه خیلی متفاوته ! بعضیاش واقعا جواب میده بعضیاش هم نه ! بنظرم فقط اتکا ب طب سنتی نکن ! حتما پیش پزشک متخصص هم برو ، چه مدتی تو اقدامی؟

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
ببین کلا منطق طب سنتی با چیزی ک طب جدید میگه خیلی متفاوته ! بعضیاش واقعا جواب میده بعضیاش هم نه ! بن ...

خب عزیزم من چند بار دکتر رفتم ن من ن همسرم مشکلی نداریم نمیدونم دیگ چیکار کنم

خب عزیزم من چند بار دکتر رفتم ن من ن همسرم مشکلی نداریم نمیدونم دیگ چیکار کنم

اگر زیر یک سال اقدامی که اصلا مشکلی نیست و جز نا باروری حساب نمیشه ! 

اما من جات باشم چیزی رو نمیزارم اونجا چون مستقیم با سلامت رحمت در ارتباطه ! 

کیت تخمک گذاری بخر از داروخونه از اخرای پریودت هر روز صبح سر ی ساعت مشخص تست بزن 

ببین تایم دقیق تخمک گذاریت کی هست 

تو اون تایم ها بیشتر رابطه داشته باش 

ن خاکستری بود 

یعنی هرچی بدن میندازی بالا واقعا عجب جرعتی داری این دکترای طب سنتی بیشترشون دروغگو و کلاهبرداران فقط به خاطر پول اشغال میدن دست زنای ساده لوح به بهانه نازایی این مدت خیلی پول به جیب زد 

اگر زیر یک سال اقدامی که اصلا مشکلی نیست و جز نا باروری حساب نمیشه !  اما من جات باشم چیزی رو ...

عزیزم من پنج ساله باردار نمیشم دیگه خسته شدم از کیت از دکتر از همه چیز الان اولین بارمه همچین کاری میکنم 

یعنی هرچی بدن میندازی بالا واقعا عجب جرعتی داری این دکترای طب سنتی بیشترشون دروغگو و کلاهبرداران فقط ...

نه من خالم پیش این خانم رفت همون ماه دو قلو باردار شد چند تا دوستام رفتن همون ماه باردار شدن خودم با چشای خودم دیدم برا همین رفتم