2777
2789
بله ممکنه ذخیره کم باشه  البته این امپول برای تحریک رشد فولیکول هست نه برای ساختنش !

امپول سینال اف زدم ینی چی ذخیرم کمه

خدایا شکرت که جوابمو دادی ایشالا همه به خواسته هاشون برسن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امپول سینال اف زدم ینی چی ذخیرم کمه

ازمایش ذخیره تخمدان دادید ؟ اگر ندادید حتما در اسرع وقت بدید . چون گفتید ناباروری ثانویه دارید حتما این مورد باید بررسی بشه

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

ازمایش ذخیره تخمدان دادید ؟ اگر ندادید حتما در اسرع وقت بدید . چون گفتید ناباروری ثانویه دارید حتما ...

نه ندادم ولی الان چندماهه دارم آمپول میزنم و هی فولیکولای بزرگ و بی مصرف تولید میشه این ماه هم گفت فولی نداری اصلا نکنه اشتباه کرده

خدایا شکرت که جوابمو دادی ایشالا همه به خواسته هاشون برسن 
نه ندادم ولی الان چندماهه دارم آمپول میزنم و هی فولیکولای بزرگ و بی مصرف تولید میشه این ماه هم گفت ف ...

پس حتما برو بررسی کن 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

سلام عزیزم 

منم این ماه که دومین ماهی بود لتروزول و سینال استفاده کردم رفتم سونو واژینال ولی دکتر گفت فولیکولی نداری 😥

درصورتی ک بدون دارو فولی ۲۱ داشتم 

ماه قبل هم با همین دارو سه تا فولی غالب 

شما چیکار کردی ؟ باردارشدی ؟؟ چندسالتونه ؟؟