2777
2789

سوره مبارکه یاسین میخونه اطلاع بدید بچه پاهاش و لگنش از چندجا شکسته😔قراره عملش کنن دکترا گفتن عملش خیلی خیلی سخته.. هرکس خوند خدا پدر و مادرش و امواتش و بیامرزه 🙏🙏🙏 پسر بچه سیدهست دعا کنید براش 😭

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️

عزیزم من فردا میخونم

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخونم. الهی شفای عاجل نصیب این بچه بشه دقیقا الان خودمون یه همچین مریضی داریم واقعا درک میکنم با تمام وجودم پدرم من بر اثر تصادف چند ماهه رو تخت خوابیده پا و لگن شکسته و در بدترین وضعیته

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
خدا کمکش کنه ،کدوم بیمارستانه ؟دکتر خوب واسش بگیرید 

خیلی ممنون عزیزم بیمارستان تهران منتقل شده اسمش یادم نیست 

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️

خدا شفا بده

صلوات خاصه خوندم براشون

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
سلام عزیزم من میخونم

خیلی ممنون عزیزم 

میخونم. الهی شفای عاجل نصیب این بچه بشه دقیقا الان خودمون یه همچین مریضی داریم واقعا درک میکنم با تم ...

ای وای عزیزم انشاالله پدر عزیز شما هم هرچی زودتر خوب بشه 😔

اگه یادم بمونه فردا براش میخونم 

ممنون گلم 

منم فردا براش می خونم

خیلی ممنون عزیزم 

خدا شفا بده صلوات خاصه خوندم براشون

خیلی سپاسگزارم گلم 🙏🌹