2777
2789

همین چکار کنم خیلی میسوزه بخاطر اسید معده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشیدنی خنک بخور...کلا نوشیدنی بخور تا بزاق جامانده تو نای برگرده به معده ات...

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

منم همین جوری میشممم .

مامانم میگه چون معدت خالیه یهو غذا میخوری اینجوری میشی .

بهم گفت غذا کم کم بخورم در وعدهای بیشتر و یه چیز جدید کشف کردم بعداز غذا یا وقتی میفهمم میخوام بالابیارم یه تیکه شکلاتی چیزی میخورم .دیگع حالمم بد بشه دهنم تلخ نمیشه و سوزش گلو هم ندارم . 

خرما اینا نه هاا شکلات یا یه تیکه کلوچه ی شیرین 

منم همین جوری میشممم . مامانم میگه چون معدت خالیه یهو غذا میخوری اینجوری میشی . بهم گفت غذا کم کم ...

وقتی خونه خودم نیستم دیگه نمیشه یه ذره یه ذره غذا خورد 🤕

وقتی خونه خودم نیستم دیگه نمیشه یه ذره یه ذره غذا خورد 🤕

نه ببین من اجیل و نخود کشمش و کلوچه وبیسکویت دارم بیرونم میریم از همشون میذارم داخل کیفم یه ذره میخورم 

چون خیلی بالامیارم وهمش احساس ضعف شدید دارم . 

یا میوه ای مثل سیب خوبه . 

نه ببین من اجیل و نخود کشمش و کلوچه وبیسکویت دارم بیرونم میریم از همشون میذارم داخل کیفم یه ذر ...

مرسی گلم