2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۴ روز بعد از اقدام موثر (حوالی روز تخمک گذاری )معمولا لانه گزینی میشه تقریبا همون زمان شروع دوره ج ...

ممنون از راهنماییت عزیزم. حوالی سی بهمن تا پنج اسفند تخمک‌گذاری و اقدامم بود. الان ۵ روز مونده به شروع قاعدکیم. دیروز بی‌بی زدم منفی بود . زود بوده واسه بی‌بی؟ با توجه به ابنکه ۱۸ روز از زدن آمپول هاش سی‌ جی می‌گذره

خدیا... آن دِه که آن بِه...🙏
ممنون از راهنماییت عزیزم. حوالی سی بهمن تا پنج اسفند تخمک‌گذاری و اقدامم بود. الان ۵ روز مونده به شر ...

سلامت باشی عزیزم

ان شالله که بارداری ❤️

من شنیدم تا یک هفته بعد از روز پریود اگر خونریزی نداشتی باید صبر کنی و با بیبی چک امتحان کنی پس هنوز فرصت هست

منم این ماه اقدامم امیدوارم هردومون مامان شده باشیم 🥹😍

سلام لطفا یکی جواب منو بده

من یک هفته قبل پریودی افتادم روی خونریزی لکه نبود قشنگ پریود بودم ولی دوروز بود و تموم شد سینه هام حساس؟شده بود و هنوزم درد سینه و ورم دارم نفخ دارم بی بی زدم یک هفته پیش منفی نشد مشکوک بود و تازه موعد پریودیم ۲۵شهریوره بنظرتون باردارم؟