2777
2789

امروز یه چیزی در مورد مراسم چهلم خوندم نمیدونم‌ چقدر صحت داره میگفت که امروز سرنوشتشون معلوم میشه بهشت برزخی یا جهنم برزخی 

اما از روز دفن‌تا چهلم در گشت و گذار بودن و تمام جهنم برزخی و بهشت برزخی رو بهشون نشون میدادن 

اما چهلم دیگه تکلیف ورود به یکیش مشخص میشه 

برای همین خیلی تاکید کرده بود در روز چهلم خیلی دعا و نماز استغفار و کلا طلب آمرزش و استغفار برای میت کنیم تا به مکان بهتر و بالاتری از برزخ بره 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فکر میکنم بخاطر اینکه اعضای بدن مرده جدا میشن

نشنیده بودم 

ولی خب تجزیه که از روز اول دوم به آرامی شروع میشه

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

چهلم بیشتر برای زنده هاست تا خود میت 

یعنی کسی که تونسته ۴۰ روز با این غم و غصه کنار بیاد و شرایط زندگی جدید و پذیرفته 

بعد از این هم میتونه هر چند که هنوز غم داره اما کم کم کنار میاد

حالا اینکه یه مجلسی میگیرن و یه ختمی بیشتر جهت یاد بود هست 

❤️فقط حیدر امیر المومنین (ع)است❤️

این رو نشتیدم ولی اینو میدونم روز ۴۰ وروز سالگرد میان دقیق بالامزارشون🙂

چقدر سخت 😭

این رو نشنیدم ولی اینو میدونم روز ۴۰ وروز سالگرد میان دقیق بالامزارشون🙂

الیته منم شنیدم که میگن چهلم زودتر دور قبر رو خالی کنید و سکوووت کنید و عزیزانش برن بالاسر قبر چون دقیقا اونجاست  و میخواد با اون ها ملاقات کنه 

خیلی رو سکوت تاکید شده بود 

من شنیدم چهلم تمام بدن به صورت زیستی میترکه و روح انسان بدنش رو میبینه خیلی اذیت میشه برای همین میگن ...

نمیدونستم