2777
2789
عنوان

به بچم میگن که....

448 بازدید | 17 پست

سلام خانما من خانواده شوهرم خیلییی حرصما میخان در بیارن بعد میشینن میگن خدا کنه بچه به ما بره

یا اینکه دختر خواهرشوهرم که چندسالی از من بزرگتره  بعد به دخترم میگن این آبجیته منم بدم اومد خیلی به خاطر همین موضوع خونشون یکساله نرفتم یکسره میخان حررصم بدن چون شوهرم هواما داره و دوستم داره، خودمم آرومم یجورایی ونمیدونم چی بهشون جواب بدم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اخه  لطفا امضام💔

خوندم♥️

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
همین که به دختر خواهر شوهرم میگن آبجیته خیلی بدم میاد یجورایی نقطه ضعف دادم دستشون اوناهم بدتر میگن

وای چه اشکالی داره بعد رابطه دخترت و خترعموش خوب میشه که

منم به پسرعموم میگن تارا خواهرته خیلی ذوق میکنم 

اگه سرشار از انرژی منفی هستی تو تاپیک من کامنت نزار . ۲۳/۷ میتونه 

خب بگن... شمام بگو بچه ب مامان و باباش میره دیگه ن این و اون

چه شا نمیگن چون میدونن من خوشگل ترم ازشون چون ساکت وکم حرفم میگن اخلاقش به عمه هاشبره حالا شوهرمم خیلی اخلاقش خوبه ولی میخان حرص بدن 

وای چه اشکالی داره بعد رابطه دخترت و خترعموش خوب میشه که منم به پسرعموم میگن تارا خواهرته خیلی ذ ...

چون خیلی بعد زایمان حرصم دادن خود دختره هم یکسره میخاد حرصم بده خوشم نمیاد دخترم بهش آجی بگه چون دوسالم از خودم بزرگتره  

چون خیلی بعد زایمان حرصم دادن خود دختره هم یکسره میخاد حرصم بده خوشم نمیاد دخترم بهش آجی بگه چون دوس ...

😳 عه اگه اینطوره نزار رو زبونش بیفته

ولی شاید دخترعموش مثل خواهر کوچولوش دوسش داشته باشه😄

اگه سرشار از انرژی منفی هستی تو تاپیک من کامنت نزار . ۲۳/۷ میتونه