2821
2789
عنوان

عکسسس📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 116 پست
مطمئنی؟سایزمم نمیشه بپوشم ببینم چجوریه

اره گلم

اگ سایز اون هس و اندازشه

مطمئن باش فوق العادس

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ارن بخدا حالا رفتن بازار من گفتم میخوان کادو بخرن. اومدن دیدک برا بچشون چند دسسسست لباس خریدن.حاال ...

وای اسی دیگه با اینا نه جشن بگیر نه چیزی 

مام با عمه هام اینجوری بودیم هر سری کلی کادو میدادیم اینا میومدن میخوردن دیگه فقط خودمون تنها میگیریم بدون دلخوری اینا خیلیم خوش میگذره

بخدا 😂 من هنگ کردم. گفتم حیف این شام و کیک برا شما.کوفت بخورین

ژیلت همون وسیله ای که درون حمام برای موهای زایید استفاده میشه؟؟؟؟؟

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

چرا دختر عمه حالا😂😂😂  دختر عمم بظاهر با دختر عموم دوسته اما تنها بشن همو جر میدن😐💔

تولد کیه ؟من فکر کردم تولد دختر عمه 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

دورازجونت    با هرکسی مثل خودش باید رفتار کرد

خخخخ مشکل اینه کم ببریم یا نبریم زبون اطرافیان زیاده میگن وای چرا کم دادی یا چرا ندادی.

چند سال پییییش ۲۵۰ دادیم تولددوتا بچش باهم گرفت.قبل کرونا بود بگم شاید ۹۷ بود

برادر شوهرم میگفت چرا کم دادی

روم نشد بگم از سرشونم زیاده هیچی ندادن برا ما.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
وای اسی دیگه با اینا نه جشن بگیر نه چیزی  مام با عمه هام اینجوری بودیم هر سری کلی کادو میدادیم ...

ما نمیگیریم خیلی ساله اخه دختر عمه منم همینحوری بود من کادوهای خوب میگرفتم برا خودش و شوهرش اونا چرررت ترین کادو و ارزونترین چیز ممکن.

خواهرای شوهرم  اینا میگیرن دعوت میکنن باید بریم نریمم ناراحت میشن.

یا میاد یکیشون خونه ما با کیک میگه شام درست کن اون خواهره رو سورپرایز میکنن خونمون😐هم شام میدیم هم کادو

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
خخخخ مشکل اینه کم ببریم یا نبریم زبون اطرافیان زیاده میگن وای چرا کم دادی یا چرا ندادی. چند سال پیی ...

چقدر پرووو هستند   

ژیلت همون وسیله ای که درون حمام برای موهای زایید استفاده میشه؟؟؟؟؟

یسسسسس🤣