2821
2789
عنوان

عکسسس📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 116 پست
🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂 خخخخ منم کلی خرج میکردم بخدا خواهرشوهرم یکیشون جوراب داد فقط.نه که چیز دیگه و جورا ...

اره دیگه ببین بحث کادو نیس بحث توهین به شعور میزبان بگو کیک میخوری شام میخوری میوه و...... تازه بهت خوش میگذره آخه جووووووراب  

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

واییی چ رویی خب لاقل یچیز کوچیک میگرفتننن خوب گفته شوهرتتت

خخخخ حالا خواهراش رو میره کادوهم میده.بخون الان گفتم چیا دادن یه دفعه.

مال منو البته خوردن و رفتن .شوهرم تولد من خالش و دوتا خواهراش گفت.

هیچکدوم کادو ندادن

🤣

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این تو تن عالیه اصن عوضش نکنیا

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
خدایی ژیلت😐💔برگااام😂

ارن بخدا

حالا رفتن بازار من گفتم میخوان کادو بخرن.

اومدن دیدک برا بچشون چند دسسسست لباس خریدن.حاالاااا میگفتن پول نداشتیم کادو بخریم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
الهییی ازونجایی ک خودم خیلی عاشقشم دلم خاس بگم بیا خودم سوپرایزت میکنم🤣🤣

قوربونت بشم من پس بی زحمت ۷تیر تولدمه منتظرم هااااا  

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

خیلی دلم میخاد بدونم تو تن چجوری میشه 

من دوست دارم بدونم قیافه دختر عمه وقتی کادو باز میشه چجوری میشه ری اکشنش   

اره دیگه ببین بحث کادو نیس بحث توهین به شعور میزبان بگو کیک میخوری شام میخوری میوه و...... تازه بهت ...

خخخ همینه .ما عزت میذاشتیم کادوی میدادیم.

مسافرتا مثلا سوغاتی خوب میاوردیم

اونا میخوردن میرفتن.و مسافرتا هم هیچی.البته خواهرشوهرام برا خودشون میاوردن برا ما نه.

مثلا این خواهرش برا اون خواهره.

ولی میگفتن برا کسی نخریدیم.فک میکردن ماهم مثل خودشون خریم والا 

اینا دیگه کی ان😐😐 اخه ژیلتو جوووراب😂😂😂

بخدا 😂 من هنگ کردم.

گفتم حیف این شام و کیک برا شما.کوفت بخورین

خخخ همینه .ما عزت میذاشتیم کادوی میدادیم. مسافرتا مثلا سوغاتی خوب میاوردیم اونا میخوردن میرفتن.و م ...

دورازجونت   با هرکسی مثل خودش باید رفتار کرد