2777
2789
چطور این اتفاق اوفتاد براش ؟ چیشد ب این مریضی مبتلا شد

سه روز قبل این اتفاق به برادرش میگه پشت سرم پشت گوشام درد میکنه😔

اگه سرشار از انرژی منفی هستی تو تاپیک من کامنت نزار . ۲۳/۷ میتونه 

😅😅بهش توضیح بده که چیز بدی نیس.

اره بهش گفتم مامان تو میری مدرسه  و بیرون با دوستات  حرف میزنی اما من همش خونه ام دوستی ندارم باهاش حرف بزنم گاهی با خودم حرف میزنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه روز قبل این اتفاق به برادرش میگه پشت سرم پشت گوشام درد میکنه😔

خداسلامتی بده ،  نڋر سنگین کنید انشالله خوب شه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
ممنونم⚘ بخدا خسته شدیم دیگه منتظرم خوب شه گناه دارن بچه هاس😔

خدا بخاطر بچهاش حداقل دوباره زندگی جدید بده    

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خدا بخاطر بچهاش حداقل دوباره زندگی جدید بده    

انشاالله ، دکترا یه چیزایی گفتن اینکه ممکنه تا اخر عمر اینطور باشه یا کلیه هاشو از دست بده ناامید شدیم واقعا😢

انشاالله ، دکترا یه چیزایی گفتن اینکه ممکنه تا اخر عمر اینطور باشه یا کلیه هاشو از دست بده ناامید شد ...

خدا بخادمعجزه میکنه از التماس کردن دست نکشید

ببین منو   هر روز تاپیک بزن بچهای اینجا براش حمد بخونن حتی شده یدونه معطن باش تاثیر داره  

خداروشکر❤ من دخترخالم خودشو نمیشناسه ، مثلا باهاش حرف بزنی مثلا بهش بگی تو نگاری، اونم تکرار ...

دقیقا تمام این حرکت هارو که گفتی داشت. اینا غیر ارادی ان.  اگر ام آرای مغزش سالمه.  ینی اوکیه و خوب میشه 

دقیقا تمام این حرکت هارو که گفتی داشت. اینا غیر ارادی ان.  اگر ام آرای مغزش سالمه.  ینی او ...

ام ار ای نگرفتن ازش دکترش میگه نمیتونه تحمل کنه!!!

واقعا نمیدونم منظورش چیه💔

اگه بد در بیاد چی؟😭