2777
2789
عنوان

کمکم کنید 😢

122 بازدید | 22 پست

دختر مو دارم از شیر میگیرم 

عادت داشت با شیر می‌خوابید 

الان در حد خود کشی گریه می‌کنه منو بذارید تو پتو 

تا کی باید بذارمش تو پتو ؟ من دست تنها میذارمش تو پتو دست برام نمونده می‌دونم حتی تصورش هم یکم سخته 

بنظرتون چیکار کنم ؟ تو غربتم و هیچکسی رو ندارم کمکم کنه 

هربار میخواد بخوابه بذارم پتو ؟؟ 

آخه چیکار کنم شما بگین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من تازه داداشمو از شیر گرفته وقتی می‌خوابه تو خواب بهش شیر میده دیگه اصلا گریه نمیکنه وقتی بیداره

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....
تو خواب روز هم شیر میده بهش؟؟

نه فقط شبا وقت خوابشم یکم رز قر مز میزنه بهش دیگه داداشم بغلش میکنه نازش میکنه ک مثلا خوب بشه و می‌خوابه ولی نمیخوره

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....

عزیزم چندوقتی همینجوری بی تابی میکنه خواهرزاده منم از شیر گرفتن هنوز که هنوزه بی تابی میکنه.....یک عالمه خوراکی بریز جلوش سرگرم بشه خودتون یا همسرتونم اینقدر باهاش بازی کنین سعی کنید بدوعه تا خسته بشه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

دیشب بردم حموم اما بازم بعذش گریه کرد منو بذار پتو  گریه ای می‌کنه هااا

بگردم براش خیلی سخته . به قول دوستان گهواره بگیر بزار توش دیدی گریه میکنه زیرش پتو بنداز یه ورشو بزار بیرون ، الکی تاب بده فک کنه داری هولش میدی 

رمان صحرا رو مینویسم ،برای خوندنش به تاپیکهام‌ سر بزنین.