2777
2789
عنوان

یه ترفند

268 بازدید | 17 پست

دستیار صوتی گوشیتون رو فعال کنین هر وقت گوشیتون گمش کردین صداش کنین. اینجوری میتونین پیداش کنین 

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ جداب

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است.       میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:)                             اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:)              هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است.  میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش :) https://t.me/darkblue404 اینجا پر از حس خوبه واسه من 
از کجا چ باحال 

پیش فرض روی گوشی هست دیگه گوگل اسیستنت دستیار صوتی صداش می کنی برای سرچ کردن زنگ زدن هرچی

الان از کجا صدلش کنم😂

بگو hey google ببین بالا میاد مال من که اینجوری میاد بالا از صدای باز شدن اون صفحع میشع گوشیو پیدا کردااا نه اینکه چیز خیلی خاصی باشه

بگو hey google ببین بالا میاد مال من که اینجوری میاد بالا از صدای باز شدن اون صفحع میشع گوشیو پیدا ک ...

خخخ ایسگام؟

ما الان توی گوگلیم بعد بگم هی گاگول؟

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
خخخ ایسگام؟ ما الان توی گوگلیم بعد بگم هی گاگول؟

🤣🤣🤣 نه لعنتییی ببین دستیار گوگله خب صداش که می کنی فعال میشه مثه وقتی که توی ایفون می گیم هی سیری و یه موتور جستجو یا دستیار صوتی فعال میشه الانم فرق نداره تو کدوم قسمت گوشیت باشی خب اگه این گزینه رو گوشیت فعال باشع صداش کنی خودش میاد بالا دستیار صوتی و ازت میخواد یه چیزی بگی تا برات سرچ کنه میتونی به انگلیسی ازش بخوای یکم سروصدا ایجاد کنه تا بتونی گوشیت پیداش کنی