2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخواستم امید بزارم شوهرم موافق نبود به نظرم امید و آرمان قشنگن از بین مذهبی‌ها علی خیلی قشنگه م ...

اونم قشنگه هرچند من نظرم به نظر اولیه شما نزدیکه 

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.
شاهان شاهیار  رادمان سخاوتمند  اهورا ایهان یاشار آرشا سامین  هامین تابستان شاهن ...

اسی خداییش سخاوتمند؟؟؟؟؟ 

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
شاهان شاهیار  رادمان سخاوتمند  اهورا ایهان یاشار آرشا سامین  هامین تابستان شاهن ...

عزیزم شنیدم اسم شاهان خوب نیس بزارن...مهراس بزار زن داییم ی هفته پیش زایمان کرد اسم پسرشو گذاش

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️