2777
2789
شاهان شاهیار  رادمان سخاوتمند  اهورا ایهان یاشار آرشا سامین  هامین تابستان شاهن ...

از بین اینا شاهان نذار

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عرفان شیکتره بقیه تکراریه

آخه معمولا نمیدونم چطوری میشه که آخرش تو هر کلاسی یا هر فامیلی یا هر جمعی از هر اسمی یه دونه هست😁

اینه که من برمبنای سلیقه م میذارم نه جمعیت.😅

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.
داره معنی هاشون رو میگه    

جدی؟؟؟  وای🤣🤣 ببخشید

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

فقط اسم عجیب و غریب امروزی که نمیشه حتی تلفظش کرد یا اصلا آدم نمیدونه دخترونس یا پسرونه نزار 

البته سلیقه ایه

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕