2777
2789

نمیتونم فراموش کنم... 

هرکار کردم نشد ینی 

جایگزین کردم ، بدتر شدم 

تنها موندم نابود شدم 

چیکار کنم فراموش کنم :) این دل بی صاحاب هی میگیره ...

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کن مرده از این به بعد

میخوام بدونی که من عوض شدم ، شایدم یکم عوضی .. اینسری دیگه واقعا اون قلب مهربونمو انداختم جلوی سگا تیکه تیکش کردن ؛ میخوام بدونی که دیگه با موش مردگی بازیاتون خام نمیشم ، دیگه فرصت نمیدم دیگه درک نمیکنم ! دیگه با کوچیک ترین چیز ترکتون میکنم و میرم . الان ی قلب جدید دارم با قانونای جدید .. قانون اول و اخرش اینه که اگه از این قلب رفتی ، دیگه راه برگشتی وجود نداره ! یا الان یا هیچوقت .

فراموش که نمیشه

میشه زخم کهنه

عزیزم من ازدواج کردم اما متاسفانه گاهی اوقات پیش میاد که دلم بیقرارش میشه

با اینکه باهمسرم واقعا با آرامش دارم زندگی میکنم اما دلم برای اون بیشرف هم تنگ میشه

ذهن انسان مثل خاک میمونه هرچی بکاری همونو در میاد

پس معلومه قصد ونیت فراموشی جدی نداشتی که الان شده نتیجه این.برای فراموشی باید تلاش کنی وگرنه گه گداری یادت میافته ونمی دونم به چه دلیل خواستنی ترهم میشه هرسری🤧😐