2777
2789
عنوان

پول ندارم برا ازدواجم

884 بازدید | 37 پست

بچه ها پول ندارم همه هزینه ها هم با خودمه

حقوقم ۳ تومن ازش میمونه 

پول مهمونی دادن

پول حلقه

پول کت شلوار و خرید داماد

پول لباس برا خودم

بنظرتون چقد پول میخوام؟

عروسی رو با وام ازدواج میگیرم ولی تا قبل عقد رو چیکار کنم؟

...

بابات هیچی نمیده؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده کمک نمیکنه؟ تحت پوشش کدوم ارگانین عزیزم؟

چجوری عاشق خدا نباشم وقتی که به من گفت تو ریحانه‌ی خلقت منی😍💙لبیک یا دخت پیغمبر یا فاطمه زهرا(س)💚لبیک یا امیرالمومنین علی(ع)💚ایران جانم🇮🇷وطن مادرِ کی کجا دیده کسی مادرش بفروشه؟

خانمی؟ عروسی مگه با آقا نیست؟ 

هیچی پس انداز نداری؟ با حقوق سه تومن که نمیشه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

با وام ازدواج جهیزیه‌تو بخر

حلقه هم خودت سبک بردار که برای داماد هم سبک بخری

خرید عروسی هم خودت قناعت کن تا مجبور نشی برای داماد هم چیزای گرون بخری

یک نفر مانده از این قوم، که برمی‌گردد❤️