2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی میرسه منم حسرت اون چیزایی ک دارم بهش برسم.آخه کی...خودت ک صدامو میشنویی ی کاری کن این مدل زندگی تموم بشه خسته شدم.تاکی

تا ب حال ب این توجه کردی! زندگی رو هر طور بگیری .همونطوری پیش میره
شوهر مرد خوبیه چ از نظر اخلاقی چ از نظر احترام گذاشتن از نظر خرجی ام خداروشکر خونه داریم خریدیم ماشی ...

عزیزممم

میفهمم یکم شاید بهت بد گذشته 

شاید یکم سخت بوده و الان حالت خوب نیست ؛)

ولی ببین الان چندین پله از هم دوره ای های خودت جلوتری 

خداروشکر که شخص خوبی هم تو زندگیت هست :)

فقط شاید به حالت خلسه یا پوچی رسیدی ...🥲

خدایا کمک :)
آخه خدا همش گفتی صبر تاکی ..ب خدا خسته شدم.اینا ک من میبیننم کجاش مصلحته.آخه ب کدامین گناه باید این ...

ای بابا 

کربلا رفتن رو میگی؟  

اونو که ایشالله امام حسین میطلبت میری ...

ایکاش اونروزا دوباره برگرده که با خرید یه کفش و لباس عید خوشحالترین بودیم ،حالا  پول هست ولی دلخوشیه نیست  که چیزی بخرم ،لعنت بر باعث  این حال خرابمون

به امید روزی آرزوها خاطره شن🥀🥀🥀
عزیزممم میفهمم یکم شاید بهت بد گذشته  شاید یکم سخت بوده و الان حالت خوب نیست ؛) ولی ببین الا ...

افسردگی بعد از ازدواج ک میگن اینه؟! من رفت و آمدم ندارم میشه گفت با کسی حتی خانواده خودم چون خوب نیستن کلن و خودم واقعاااااا راحتم از این موضوع ولی اره این پوچیه خیلی مسخرس شوهرمم میگه همه چی ک داریم پس چته😮‍💨😮‍💨

ایکاش اونروزا دوباره برگرده که با خرید یه کفش و لباس عید خوشحالترین بودیم ،حالا  پول هست ولی دل ...

لعنت :)

ای بابا...

برا بعضی ها واقعا چیزی نمیتونم بگم خودمم حالم بد میشه 🥲

کاش :) ولی بنظرت خودت نمیتونی این زندگی کسل بار رو عوض کنی؟ 

مبتونم

اما نمیدونم زخمام خوب بشه یا نه

کاربری دست دو نفره♥️من کنکوریم تاپیکای عاشقانه و متفرقه مال من نیست.