2777
2789
تو میتونی :)

امیدوارم تو این ۷سال ساختمش خوب پیش رفتم ولی این مدت کم اوردم واقعا کم اوردم نمیدونم خدا انشالله کمکم کنه ک بتونم 

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دور وبریام اینقد مغرور وخودشون میگرن انگار از دماغ فیل افتادن.انگار دختر شاه پریون.فک میکنن باید ریس همه باشن وبرا همه تصمیمم بگیرن

تا ب حال ب این توجه کردی! زندگی رو هر طور بگیری .همونطوری پیش میره
امیدوارم تو این ۷سال ساختمش خوب پیش رفتم ولی این مدت کم اوردم واقعا کم اوردم نمیدونم خدا انشالله کمک ...

چی بگم :)

خدا بهت یه صبر بده :)

امیدوارم ایندفعه خوشبخت شی:)

خدایا کمک :)

شوهر مرد خوبیه چ از نظر اخلاقی چ از نظر احترام گذاشتن از نظر خرجی ام خداروشکر خونه داریم خریدیم ماشینم هست . من چرا باید احساس تنهایی بکنم ؟؟؟؟نمیدونم ی چیزی کمه هنوز پیداش نکردم، ب خودشم گفت گفتش ناراحت شد ک با وجود من تنهایی ،اگر طلاهای تو نبود ما الان این خونه رو نداشتیم اگر ده تومن تو نبود من مجبور بودم قرض کنم اگر تو نبودی من حال دلم خوب نبود گفتم باشه ولی باز تنهام ...نمیدونم دقیقا چی کمه؟!!!🤔🥲🥲🥲🥲سه ماه تازه عروسی کردم ولی جشن هیچی نگرفتم چون پولاشو همشو گذاشتیم روی خریدن خونه پدرمون درومد خونه ۲تومن چه قدرم وام گرفتیم

آخه خدا همش گفتی صبر تاکی ..ب خدا خسته شدم.اینا ک من میبیننم کجاش مصلحته.آخه ب کدامین گناه باید این مدلی باشم

تا ب حال ب این توجه کردی! زندگی رو هر طور بگیری .همونطوری پیش میره