2777
2789

ارزومه کمکی از دستم بر بیاد یا همسرم خوبی در حق خانوادش انجام بده 

محاله به‌روی خودم بیارم یا نارحت بشم چند ماه بیکارم پولی تو دست بالم نیست جدیدا خونمون رو ساختیم و ساکن شدیم

اصلا برام کم نذاشت تو تکمیل کردن خونه ولی برای خودم برم خرید یا پول بخوام برام میره تو قیافه درصورتی که برای بچمون این طوری نیست هر چی بخواد فراهم میکنه به خانوادش پول قرض داده من نفر اخریم که فهمیدم 

قلبم به درد اومد پیش خودش چی فکر میکنه 

چرا کلا زورش میاد جایگاه من تو این زندگی چیه?!?!

دلیل این پنهان کار رو درک نمیکنم حس میکنم تو این زندگی خارج گودم خورد شدم امروز

واقعا حس مزخرفی دارم بعد عمری بشینم راجب این موضوع بحث کنم  دیشب گفتم ماشین رو فردا لازم دارم مسیر ما دوره تو پیاده برو چنان اهی کشید  گفت وا چرا اه میکشی مگه زنو بچت نیستیم خوب وسیله برای استفده دوتامونه امروز کار ما واجبتره اه کشیدن نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اون پول قرضه و قراره برگرده ، شاید شما هزینت زیاده

خوب چرا باید پنهون کنه هزینه خاصی ندارم در حد پوشاک نه اهل ارایش خاصی هستم نه کلاس وگردشی میرم نه دوستی دارم نه خانوادم نزدیکم هستن تمام نیازم درحد اصلاح صورت و پوشاک این هزینه زیادیه؟؟؟!!!!

خوب چرا باید پنهون کنه هزینه خاصی ندارم در حد پوشاک نه اهل ارایش خاصی هستم نه کلاس وگردشی میرم نه دو ...

شاید چون شما پول میخوای میره تو قیافه ، بهت نگفته که نگی پول داشت به من نداد خرج کنم

نه هزینه هات زیاد نیست 

ولی خب من نمیدونم شما قبلا حساب کتابتون چجور بوده ، درامده شوهرت چقدر، قبلا چقدر ازش میگرفتی الان چقدر میگیری 

با این اطلاعات نمیشه قضاوتی کرد

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
شاید چون شما پول میخوای میره تو قیافه ، بهت نگفته که نگی پول داشت به من نداد خرج کنم نه هزینه هات ز ...

مهم نیست که الان پول نمیده چون چندین سال درامد خوبی داشتم وبه ندرت پول خواستم نارحتی بیشترک از پنهان کاریه  درصورتی که من کاملا صادقم