2777
2789
نگران نباش الان نمیشه نظر داد باید حداقل دوماه بگذره  فوقش درست نشد دکترت سرپایی حلش میکنه

🥹🥹وای ایشالا درست شع بنی من مو سفید کردم جدی موهام همه سفید شد با۲۱سال سن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمشو نمیگم ی وقت مدیون نشم اخه هر کی پیشش عمل کرده عالی بوده شانس منه:)

منم می‌خوام عمل کنم دنبال دکترم بگو من تحقیق میکنم راجبش شاید از دکترای لیست من باشن،شما تازه عمل کردی درست میشه بعد شیش ماه میشه نظر داد

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
منم می‌خوام عمل کنم دنبال دکترم بگو من تحقیق میکنم راجبش شاید از دکترای لیست من باشن،شما تازه عمل کر ...

واقعا اگر بینیت ایراد خاصی نداره نکن ولی خصوصی درخواست دوستی میدم بهت بگم❤️

باش

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

یه کمی بزرگه و به صورتم نمیاد 

یه کمی بزرگه و به صورتم نمیاد 

ارزششو نداره جدی . همه به من میگفتن اره یک هفته سخته ولی اصلا اینجوری نیست واقعا عصاب میخواد من اگر میدونستم اینجوریه غلط میکردم عمل کنم

ارزششو نداره جدی . همه به من میگفتن اره یک هفته سخته ولی اصلا اینجوری نیست واقعا عصاب میخواد من اگر ...

دور از جون من اصلا مماخمو دوس ندارم