2777
2789

دوستان سلام.خواهرزاده م چشماش انحراف داره الان 6ماهه درگیرشیم یه بار هم عمل کرد خوب که نشد عیچ دوبینی هم پیدا کرد ما شمال هستیم دنبال یه دکتر خوب توی تهران میگردیم هرچی توو نت سرچ میکنم و به دکترای مختلف زنگ میزنیم یا جواب نمیدن یا خیلی دیر.تورو خدا کمکم کنین واقعا از زندگی سیر شدم مثل بچه خودم می مونه دام خونه براش.،😔

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعریف کلینیک نور تهران و دکتر قاضی زاده هاشمی رو خیلی شنیدم ولی الآن دم عیده نمیدونم جواب میدن یا نه

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
بعضیا به من میگن چشمات انحراف داره یعنی ناقصم؟

عکس بذار

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

کلینیک نور

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

دکتر هاشمی کارش خیلی خوبه ولی باید حضوری بری هی بپرسی همینجوری با زنگ و اینا ج نمیدن

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

بچه ها کلینیک نور تماس گرفتم واسه 14فروردین وقت داده اسم دکتر عرفانیان .کسی میشناستش؟چون یه بار عمل شده میترسیم باز یه دکتر ناشی باشه بدترش کنه.

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.