2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت پلنگ صورتی

533 بازدید | 17 پست

بعد مدت ها رفتم یک دست لباس تو خونه صورتی گرفتم و رفتم حمام و بدنمو کامل شیو کردم و پوشیدم اومدم دیدم اینو میگه 

کلا هیچ وقت از هیچ چیز من تعریف نمیکنه همیشه فقط ایراد ها رو میگه... چیکار کنم

میشه یه صلوات برای رفع گرفتاری ام بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی ناراحت نشی شاید خوشش میاد اذیتت کنه

لابد ناراحت میشی با مزه میشی مثل دختر بچه ها

منم گاهی دخترم اذیت میکنم خیلی ناز میشه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
اگه اذیت میشی توام ایراد بگیر ازش من باشم اهمیت نمیدم 

بعدم ک ناراحت میشم میگه جنبه شوخی نداری و نمیتونم باهات شوخی کنم میگم هیچ وقت من نکته مثبتی ندارم برای تو 

شاید داره لوست میکنه نه مسخره

بعدم ک ناراحت میشم میگه جنبه شوخی نداری و نمیتونم باهات شوخی کنم میگم هیچ وقت من نکته مثبتی ندارم برای تو 

واه چقدر بی جنبه ای چقدر سخت 😐 باهاتون زندگی کرد مگه پلنگ صورتی‌چشه

بعدم ک ناراحت میشم میگه جنبه شوخی نداری و نمیتونم باهات شوخی کنم میگم هیچ وقت من نکته مثبتی ندارم بر ...

خب بعضیا عشق علاقشون اینجوری نشون میدن😐 حالا من که شوهر ندارم اما اگه بهم میگفت هرسری میگفتم پلنگ صورتی کیم من😐 چقدر سخت میگیره خب راست میگه یکم‌جنبت ببر بالا طرف پاک به غلط کردن ننداز کلا دیکه کاری باهات نداشته باشه