2777
2789
عنوان

دعوای شدید با پدرم

163 بازدید | 7 پست

سر یه چیز کوچیک اینکه من چند سالیه دوست دارم برم کیک بوکسینگ اما بابام بخاطر اینکه دخترم نمیزاره هزاربارم جلوی روی خودم گفته چون دختری نمیخواد بری 

هربار رفتارش خوبه خودش گفته از ارزوهات دست نکش برای هدفات بجنگ خسته نشو گفته گفته تو دختری و به اندازه یه مرد حق و حقوق داری گفته هرکاری بخوای میتونی انجام بدی ولی وقتی اینو میگم‌ بهش میگه چون دختری نه تهشم یه بحثی پیش میاد

این اواخرم وقتی گفتم باتندی جوابمو داد و به خواهر بزرگترمم گفته که به محدثه بگو این مزخرفاتو از فکرش بندازه بیرون نزدیک چهار روزم هست که اصلا حرفی باهم نزدیم حتی توی چشمای همدیگه هم نگاه نکردیم تنها گناه نکرده ام این بوده که دختر دنیا اومدم بهفته خود پدرم عاشقمه ولی جاصر نیست این کارو بزاره انجام بدم چیزی که چندین ساله رویاشو دارم

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار داری بگی میرم کیک بوکسینگ بگو میرم ایروبیک 

کیک بوکسینگو بخاطر اینکه نزاشت دو سه ماه بیخیال شدم گفتم برم والیبال گفت باشه رفتم برای ثبت نام باز بهونه ارود اونم تهش گفت نرو

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

هر چی رو قبول داره بهش بگو باشه اونو میرم  بعد برو کیک بوکسینگ

مشکل اینکه که کلا نمیزاره توی این چندسال هر راهیو رفتم یا میگه اره تهش میگه نه یا از همون اولش دعوا