2777
2789
من بیشتر بخاطر خانمم نارحتم غریبی بکشه خیلیم کم رو  از لحاظ جذب دوستم خیلی ضعیف

چه شوهر خوبی هستین شما پس

شوهر من میبینه از صبح تا شب خونه ام

و هیچ دوستی ندارم

با رفت و امد خواهرمم مشکل داره😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ پری جون دست رو دلم نذار ک خونه حالا دوست به کنار فامیلو کجای دلم بذارم اونام که علنا میگن ک بد ...

وای دقیقا منم یه دوستمو از دست دادم.یعنی دگ جوابمو نمیده از وقتی یسری چیزارو فهمید که میخام چیکار کنم 

وای دقیقا منم یه دوستمو از دست دادم.یعنی دگ جوابمو نمیده از وقتی یسری چیزارو فهمید که میخام چیکار کن ...

😅چه جالب

یه دوست داشتم اسمش مهدیه بود

پری وقتی فهمید خواستگار دارم

دیگه جوابمو نداد

اشکال نداره پری جون

بذار بفهمه مگه میخواد چیکار کنه

🤣🤣🤣

حلالش بزن تا میتونی.

والا حاضرم روز میشه تا وقتی که خودم بیام 

دوستاش بیان.

ولی خو دریغ ازش البته مقصرم یکم هست هرچی بهش میگم پررو باش زبر زرنگ باش ولی انگار ن انگار 

اگه با خودت دوست بشی هیچ وقت تنها نمیمونی
😅چه جالب یه دوست داشتم اسمش مهدیه بود پری وقتی فهمید خواستگار دارم دیگه جوابمو نداد اشکال نداره ...

دقیقا. حالا فامیل جهنم ادم رفت و امدشو کم میکنه. ولی ادم دوست باید داشته باشه. یه بازاری بری یه کاری کنی 

دقیقا. حالا فامیل جهنم ادم رفت و امدشو کم میکنه. ولی ادم دوست باید داشته باشه. یه بازاری بری یه کاری ...

دوست خوب خیلی نعمته

مادر شوهر من خواهر نداره

ولی یه دوستایی داره که از خواهر بهترن

همیشه دوست داشتم یه دوست اونجوری داشته باشم