2777
2789
عنوان

جراحی سینه

85 بازدید | 2 پست

دوستان من یه جا خوندم که تو دوران شیردهی نمیشه جراحی سینه انجام داد. اخه من بعد زایمانم خیلی سینه هام بد شکل شده دنبال اینم برم پیش دکتر شهریار حدادی جراحی کنم . شما نظر کمک کننده ای دارید ؟ تجربتونو میگید بهم؟

سلام گلم اول اینکه خب بهتره با یه مشاور زنان صحبت کنی نشون بدی بعدش بهت میگه چیکار کنی و کی اقدام کنی اینطوری بهتره خودتم خیالت راحته خواستی آشنا دارم 

با عرض سلام بنده مربی هستم با مدرک بین‌المللی 

دکتر من میگفت که یه مدتی بگذره میشه فک کنم یعنی به یه سنی برسه بچت ولی میتونی از دکتر اعظم صلاتی هم مشاوره بگیری چون کاراش خیلی خوبه هم توی سعادت اباد مطب داره هم توی بلوار کشاورز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.