2777
2789

یه مشکل حقوقی برام پیش اومده

اگه کسی وکیل یا مشاور حقوقی سراغ داره که تلفنی راهنمایی کنه ممنون میشم بهم کمک کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم میتونم باهاتون تماس بگیرم؟؟ یکم طولانیه در مورد تقسیم ارث

سلام عزیزم من خودم نه ولی مشاور دارم ساعت 2 تا 3 جواب میده تلفنی و فکر کنم یه چیزی میگیره برای مشاوره

با عرض سلام بنده مربی هستم با مدرک بین‌المللی 
بله بفرمایید

ممنون ازینکه جوابم رو دادین

ارث پدر همسرم دو سال هست که تقسیم شده

ایشون اموال زیادی داشتن و ۹ بچه هم داشتن

ااز جمله ۶ مغازه که دو تاش ساخته بود و ۴ تای دیگه زمین

الان شهرداری برای این مغازه ها حق مشرفیت بریده ک

الان ورثه ای که مغازه ها رو تو تقسیم ارث برداشتن این حق مشرفیت رو تقسیم کردن بین ورثه و میگن همه شما باید بدین سهمتون رو

حالا سوال من اینه که آیا بلحاظ قانونی همه ورثه باید حق مشرفیت رو پرداخت کننن یا نه؟؟

اینم بگم که از چیزایی که به همسرم رسیده چند قطعه زمین هست که سند یکی از زمین ها بنام نشده هنوز حالا ورثه به وکیل خانوادگی گفتن سند هایی که الان آماده شده رو به ورثه نده تا زمانی که این پول رو پرداخت کنن

آیا بلحاظ قانونی حق چنین کاری رو دارن؟؟

اینم بگم که از چیزایی که به همسرم رسیده چند قطعه زمین هست که سند یکی از زمین ها بنام نشده هنوز حالا ...

شما بفرمایید که تقسیم ترکه از طریق دادگاه انجام شد یا خود وراث بین خودشون تقسیم کردن. اگ خودشون تقسیم کردن تقسیم نامه دارید یا خیر؟ ضمن اینکه وراثی که اون املاکی رو برداشتن که حق مشرفیت تعلق گرفته بهاطر ارزش افزوده ای مه داره و منافعش برای خودشون هست نمیتونن از بقیه وراث مطالبه کنن

مشاور حقوقی شما. سوال داشتید در خدمتم. سروش:@miladigi2007