2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عالی :""") شاعرش کیهه

یادم نیست,طلب منصب فانی نکند صاحب عقل    عاقل آنست که اندیشه کند پایان راااااا

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

سوی بتخانه مرو پند برهمن مشنو     بت پرستی مکن این ملک خدایی دارددددددد.پروین اعتصامی

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

با هر کسی در و دل نکن 

برای هر کس دلسوزی نکن 

واقعا برو دنبال هدفت و بهش برس که احساس خوشبختی کنی 

حرفهای هر کسی برات مهم نباشه که روی روح و روانت تاثیر بزاره 

و به هیچ کس اعتماد نکن حتی به چشمات من اعتماد کردم به یه شخصی زندگیم سیاه کرد 🙃

🥺عاشق تنهایی🥺کچه کوردم♥️♥️🥰

¹نزار عمرت الکی بگذره اگر به درس علاقه داری سفت و سخت بچسب به درست و اصلا به حرف هیچ کس گوش نکن اجازه نده کسی با ناامید کردنت آیندتو تغییر بده

² اگر به هنر یا مهارتی علاقه داری حتما سعی کن یادش بگیری تا بتونی بعدا استقلال مالی پیدا کنی درصورت امکان

³ با چشم باز و تحقیق زیاد رشتتو انتخاب کن و همیشه بعد از نگاه کردن به علاقت حتما سختیش رو در نظر بگیر تا ببینی پشتکار و ارده لازم موفقیت رو داشته باشی

⁴ ورزش کن و به سلامتیت خیلی اهمیت بده چه روحی چه جسمی خودتو واسه چیزی که میدونی ناراحتیش دوام نداره آزار نده هرچی جسم و روحت رو سالم تر نگه داری از جوانب دیگه آرامشت بیشتره

یادم نیست,طلب منصب فانی نکند صاحب عقل    عاقل آنست که اندیشه کند پایان راااااا

عالم این خاک و هوا گوهر کفر است و فنا

در دل کفر آمده‌ام تا که به ایمان برسم

خدایا کمک :)

سعدیا گرچه مصالح وسخندان گویی   به عمل کاربرآید به سخندانی نیست!

سوی بتخانه مرو پند برهمن مشنو     بت پرستی مکن این ملک خدایی دارددددددد.پروین اعتصامی

این جهان زندان و ما زندانیان

حفره کن زندان و خود را وا راهان

مولانا :")

خدایا کمک :)