2777
2789

من یه دوستی دارم ۱۷ سالشه خیلی بچه اس ولی خانوادگی پولدارن اما خودش معتقده بزرگ شده و فلان... :)))))

این خانم یه دوست پسری داشته که تو چت باهام اشنا شدن و این داستانا ، بعد سه ماه تصمیم میگیرن همو تو کوروش مال ببینن ، این دوست خنگ منم میره میبینتش و از قیافه و دست و دلبازیش خوشش میاد همونجا قرار بعدی رو میزاره...

خلاصه اینا تا ۲ ماه هی توی همون کافه اولیه تو کوروش مال قرار میزارن ، یه روز طبق همیشه این دوست من میره سر قرار و میبینه پسره آشفته اس میگه چی شده پسره جواب میده مادرم تصادف کرده باید عمل بشه پول لازم داریم و این حرفا...

این کاربری دست دو نفره :)       یک اکسوال / یک آرمی.   یک ۲۱ ساله/ یک ۲۵ ساله.          دانشجوی کامپيوتر/ محصل روانشناسی.     ENFP/INTJ.  یاسمین ملغب به یاسی/روژینا ملغب به روژی.                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دوست ساده و اسکل منم واسش ۱۰ میلیون میزنه چون معتقده خیلی پسر خوبیه و بهشم اعتماد دارم 

بعد پسره میره بعد سه هفته جواب دوستمو تو واتساپ میده میگه درگیر بودم و مادرم حالش خوبه بیا یه قرار بزاریم کوروشد همین امروز کارم فوریه 

این کاربری دست دو نفره :)       یک اکسوال / یک آرمی.   یک ۲۱ ساله/ یک ۲۵ ساله.          دانشجوی کامپيوتر/ محصل روانشناسی.     ENFP/INTJ.  یاسمین ملغب به یاسی/روژینا ملغب به روژی.                
این دوست ساده و اسکل منم واسش ۱۰ میلیون میزنه چون معتقده خیلی پسر خوبیه و بهشم اعتماد دارم  بع ...

لابد اینبار پدرش نیاز ب کلیه داره

دوستت هم۵۰۰میلیون براش میزنه

https://harfeto.timefriend.net/16919889960464
این دوست ساده و اسکل منم واسش ۱۰ میلیون میزنه چون معتقده خیلی پسر خوبیه و بهشم اعتماد دارم  بع ...

میره کوروش سه ساعت تمام وایمیسه این پسر لاشیه نمیاد 

وقتی داشته از پله برقی میومده پایین که بره میبینه پسره با دوتا از رفیقاش وایسادن.دارن از یه دختره شماره میگیرن