2777
2789

کیا کباب تابه ایشون خوش مزه میشه؟؟؟

چجوری درست میکنین؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توش پیاز پدر سیر دارچین فلفل قرمز آویشن زردچوبه و اصل کاری!جعفری میزنم

بعد سرخ کردن با شعله ملایم

یکم رب گوجه سرخ میکنم توش آب و زعفرون میریزم و میذارم کبابا دم بکشه

https://harfeto.timefriend.net/16919889960464

گوشت و پیاز اب گرفته روبا ادویه خوب ورز بده گوجه رو رنده کن گوشتو کاملا کف تابه نچسب پهن کن حالا مث تیکه پیتزا برشش بده و بزار هردو طرف گوشت خوب سرخ بشه وقتی سرخ شدپوره گوجه رو اضاف کن بهش و بزار خوب بپزن(پوره رو قبل اضافهه کردن ب گوشت بزار با کره و ادویه بپزه بعد اضافش کن ک گوشتات رو موقع پخت له نکنه.اضافش کرده ده دیقه بزار با گوشتا باشه و تمام

خیلی راحته که ...

فقط پیازش قرمز بزنی بهتر و خوب ورز  بده....

بع موقع پشت و رو کردنش هم فراموش نکنید و

بعدش نوش جان

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

من پیازو رنده میکنم یه کوچولو ازابشومیگیرم نه همشو نمک وفلفل سیاه با یکم سماق ورز میدم بعدمیزارم بیست تانیم ساعت تویخچال بمونه کف تابه یکم روغن میریزم تاهمه حاش روغنی بشه گوشتویه دست پهن میکنم باشعله متوسط میزارم بپزه گوجه خرد میکنم نه خیلی ریز میریزم دور تابه .کم کم ابش که کشیده شدمیزارم زیرش سرخ بشه رو سماق میریزم برمیگردونمش که اونطرفشم سرخ بشه وسماق رواونطرفشم میریزم.زیادنریزکه ترش بشه .گوجه هامم که سرخ شد باپلو میخوریم.

توش پیاز پدر سیر دارچین فلفل قرمز آویشن زردچوبه و اصل کاری!جعفری میزنم بعد سرخ کردن با شعله ملایم ...

اینهمه ادویه که دیگه کباب نیست.کباب تابه ای همون کباب کوبیدست منتهی توی تابه اینهمه ادویه نداره.البته هرشهری حتما یه مدل درست میکنه

اینهمه ادویه که دیگه کباب نیست.کباب تابه ای همون کباب کوبیدست منتهی توی تابه اینهمه ادویه نداره.البت ...

من گوشت دوست ندارم واسه همین ادویه میزنم تا قابل خوردن شه اخرشم نمیخورم:/

https://harfeto.timefriend.net/16919889960464
سوالت واقعیه یا برای اکیپتون زدی؟

جان؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
گوشت و پیاز اب گرفته روبا ادویه خوب ورز بده گوجه رو رنده کن گوشتو کاملا کف تابه نچسب پهن کن حالا مث ...

عزیزدام من دستور شما رو خیلی پسندیدم. مرسی‌

فقط درمورد این پوره گوجه میشه یکن توضیح بدی؟ کی بریزم؟

عزیزدام من دستور شما رو خیلی پسندیدم. مرسی‌ فقط درمورد این پوره گوجه میشه یکن توضیح بدی؟ کی بریزم؟

گوجه رو ک رنده کردی با ادویه و کره بزار توی ی قابلمه بپزه همزمانم گوشتاتو سرخ کن دو طرفشو وقتی هر دو طرفش سرخ شد پورت هم پخت به اندازه ای ک۱۰دیقه دیگه برای پخت پورت وقت لازم باشه بریزش روی گوشتات اگه تند خورید که یه فلفل قلمی هم بزار تو تابه و درشو ببند تا۱۰دیقه ک خوب گوجه و گوشت ب خورد هم برن(من این دستورا رو خودم ب دست میارما واس همین کس دیگه ای مثلش نگفته مثلا اگه دستورش گفته گوجه رپ همینجور بزار من خوشم اومده پوره کنم یا اگه کباب تابه ای اصل یجور دیگس من اینو امتحان کردم بجاش)

گوجه رو ک رنده کردی با ادویه و کره بزار توی ی قابلمه بپزه همزمانم گوشتاتو سرخ کن دو طرفشو وقتی هر دو ...

من یه بار تو یه رستوران خیلی عالی کباب تابه ای خوردم. 

شما که دستورتو گفتی یاد اون افتادم. تقریبآ مثل همون بود. 

اونم قشنگ سس گوجه داشت. 

مرسی عزیزممممم..

گوجه رو ک رنده کردی با ادویه و کره بزار توی ی قابلمه بپزه همزمانم گوشتاتو سرخ کن دو طرفشو وقتی هر دو ...

گلم پیام دادم تشکر کنم. عاااااالی شده بود. مرسی.