2777
2789
عنوان

مانتو عید

102 بازدید | 12 پست

دوستان از یه مدل مانتو خوشم اومده ولی نمیدونم از کجا سفارش بدم یا حضوری کجا دارن ..من کرجم ولی تهران هم اگه جایی رو میشناسین که دارن لطفا بهم بگین...از اونجایی که هم نزدیک عیده ارسالش خیلی زمان میبره باز اگه پیج مطمعن هم داشتین بهم بگین ممنون.

کو عکس

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

من کانال فروش کیف دارم . ارسال رایگان - قیمت ها عالی - کیفیت بی نظیر . 

واقعا اگه نگاه کنین کانال رو متوجه میشین . ضرر نداره نگاه کنین .  هم ایتا هم تلگرام هم اینستاگرام . 

سرچ کنین @kife_shomaaa

اگر نتونستین عضو بشین به شماره 09100841721 پیام بدین لینک رو براتون بفرستم یا اددتون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم حضوری هم قیمت ها بالاس هم چیزی به دلم ننشست مگه اینکه برم یه کت ساده بگیرم

چند بود مانتو؟

من دوتا مانتو خریدم جنس مازراتی اصل و عالی یکیش مانتو شلوار با هم ۷۶۵ تومن یکی هم مانتو تک خریدم ۶۹۵ همه پسندیدن

هر موقع اومدی بگو عکسشو بزارم زود برمیدارم

چند بود مانتو؟ من دوتا مانتو خریدم جنس مازراتی اصل و عالی یکیش مانتو شلوار با هم ۷۶۵ تومن یکی هم ما ...

سلام خوبی نمیدونم از کجا گرفتی ولی یمت ما جنس خوب ۱.۲۰۰ به بالاس مازراتی