2777
2789
عنوان

بیاین بگین امسال ۱۳ بدرکسی میره بیرون همتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 63 پست

خانواده خودم که اصلا روزه نمیگیرن . خانواده شوهرم چند نفرشون میگیره . منم که هر سال با خانواده شوهرم میرم سیزده بدر . اره میریم . اونا که روزن میرن یه دور میزنن تا ما غذامون بخوریم 😅😅

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌

منم کنکور دارم و نمی‌ریم ولی اگه کنکوری نبودم، می‌رفتیم

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما بله

خب مهمونیارو که میتونین بعد از افطار برین و بیان

سیزده بدرم همون بعد افطار خونه یه بزرگتری چیزی میتونید جمع بشین مث یلدا😅

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵
تو چرا پروف برداشتی؟؟؟

عه سلام عشقم خوبی😍

چون چندروز نبودم گفتم زشته پروف گروه را داشته باشم، دستم بند به عروسی و عزا

الانم تو مجلس ترحیم نشستم😬میخوام از شنبه دوباره شروع کنم میام گروه😘❤️

چرا نشه بری عید دیدنی؟ بعد افطار میریم سیزده به در رو ویلا احتمالا بریم ولی خب روزه ایم دیگه افطار ...

اخ چرا یاد خودم نمی اومد چقدخنگم اره بعد افطاری میریم خونه همدیگه 😅😅😅🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

مامان منک هیچی یادش نمیاد اصلا 

من دقیق یادمه روزه بودم و یه کم روزه‌داری برام سخت بود ولی اینقدر عید فطر قشنگ بود که مزه‌اش محاله تا آخر عمر یادم بره.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
عه سلام عشقم خوبی😍 چون چندروز نبودم گفتم زشته پروف گروه را داشته باشم، دستم بند به عروسی و عزا ال ...

سلام عزیزم .نه بابا این حرفا چیه برای همه پیش میاد به سرگروهت اطلاع میدادی میرفتی.

خدا رحمت کنه گلم.برگرد تو یکی از بهترین هایی

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

بهتر 

ریخت نحس فامیلو کمتر میبینیم

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍)