چشمک۱۳۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 366 عنوان میشه هرکی این تایپکو میفرسته برای شفای جگر گوشم صلوات بفرسته.خواهش میکنم 107 بازدید | 4 پست خوب شدنش ارزومه دعا کنید خوب بشه...دیگ تو همکلاسیاش خورد نشه خدا بسهههه خوبش کن یا امام حسین دلم خون میشه میبینمش تورو به علی اصغرت قسم میدمشفاش بده😭😭 یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده... 1401/12/11 | 09:41 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاصاحبالزمان_ عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 47 بچه منم توی همکلاسیاش خرد شده بخاطر لباسای زشتش😔 ایقد بچهالباسها و دمپاییاش مسخره کردن دیروز هرکارکردم نرفت مدرسه کلا اعتماد به نفسش ازدست داد😔 التماسم میکنه کفش ولباس قشنگ برام بخر
فاطمه۷۱۲۷ عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 3880 بچه منم توی همکلاسیاش خرد شده بخاطر لباسای زشتش😔 ایقد بچهالباسها و دمپاییاش مسخره کردن دیروز هرکارک ... مگه لباس فرم نمیپوشن تو مدرسه میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد
چشمک۱۳۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 366 بچه منم توی همکلاسیاش خرد شده بخاطر لباسای زشتش😔 ایقد بچهالباسها و دمپاییاش مسخره کردن دیروز هرکارک ... اخ عزیزمخداکمکت کنه یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...