2777
2789
بگردین تو دیوار و برنامه ها

وای واقعا نمیدونم چی بگم😑😑😑😑🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 

مگه عهد بوقه که داخل خانه این کارو بکنن😂😂😂😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=277330703]من دوتا دندون پایینم نهفته بود عکس گرفتم و بعدش جراحی کرد چند وقت بعدش دندن بالام د ...

من چون دندونم کامل نهفته بود و جراحی کرد خیلی درد داشتم چون بخیه هم زده بود 

ولی کشیدن عادی انقدر اذیت نمیشی

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
وای واقعا نمیدونم چی بگم😑😑😑😑🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️  مگه عهد بوقه که داخل خانه این کارو بکنن ...

هست خب چی بگم باور ندارین قراره یکی بیاد واسه کشیدن دندون شکسته مادرم

هست خب چی بگم باور ندارین قراره یکی بیاد واسه کشیدن دندون شکسته مادرم

ببریدش دکتر خب 

الان بیچاره رو میدید دست یکی دهنشو داغون میکنه،😒

نه بابا بقیه ازش راضین مگه دکترا چیکار میکنن که اینا بلد نباشن فقط پول تجهیزات اونا رو الکی باید بدی ...

اونا لااقل یه امپول بی حسی میزنن و هر چی نباشه پزشکن!!!! وسایل و تجهیزاتشونم لازمه ی کاره و اصولی ان 

واقعا متاسفم برا هزینه ی کمتر این کارو میکنید😑 

طفلی مادرتون

اونا لااقل یه امپول بی حسی میزنن و هر چی نباشه پزشکن!!!! وسایل و تجهیزاتشونم لازمه ی کاره و اصولی ان ...

من که راضی نیستم به این کار گفتم ببر پرش کن خودش شنیده تو سنین بالا دوباره دندون پرشده خراب میشه