[QUOTE=277330703]من دوتا دندون پایینم نهفته بود عکس گرفتم و بعدش جراحی کرد چند وقت بعدش دندن بالام دراومده بود و بیر ...[/QUOممنون بعد موقع کشیدن درد داره؟
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
[QUOTE=277330703]من دوتا دندون پایینم نهفته بود عکس گرفتم و بعدش جراحی کرد چند وقت بعدش دندن بالام د ...
من چون دندونم کامل نهفته بود و جراحی کرد خیلی درد داشتم چون بخیه هم زده بود
ولی کشیدن عادی انقدر اذیت نمیشی
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
نه بابا بقیه ازش راضین مگه دکترا چیکار میکنن که اینا بلد نباشن فقط پول تجهیزات اونا رو الکی باید بدی ...
اونا لااقل یه امپول بی حسی میزنن و هر چی نباشه پزشکن!!!! وسایل و تجهیزاتشونم لازمه ی کاره و اصولی ان
واقعا متاسفم برا هزینه ی کمتر این کارو میکنید😑
طفلی مادرتون