2777
2789
عنوان

چطور ممکنه

228 بازدید | 22 پست

بعد دیتمون دیگه باهام سرد شد و الان دو روزه جوابمو نداده ،بهش تکست دادم گفتم ازت ناراحتم و خدافظی کردم جواب نداد،لست سینش هم بازه و خیلیی خیلی کم انلاین میشه،من موندم و یه دنیا فکر:)چیکار کنم دارم دیوونه میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون چی هست:)

مثلا من میام خیلی باهات صمیمی رفتار میکنم و خودمو میچسبونم بهت اما یهو باهات سرد میشم تا بیفتی دنبالم و احساس کمبود کنی،معمولا واسه بازیچه کردن آدما به کار میره که انگار روت هم جواب داده.

اگه تو چت سرده ولی تو دیت صمیمیه یا برعکس هم باز همین کارو داره انجام میده،البته که نمیگم حتما،فقط هشدار میدم که فاصلتو رعایت کنی

نور و عشق الهی جاریست✨

4 ام

ازش فاصله بگیر نه پیام نه زنگ حتی اگه خودشم پیام داد ۱۰ ساعت بعد یا یه روز کامل بزار بگذره بعد جواب بده اونم جوابای یه کلمه‌یی خودتو بیخیال نشون بده 

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

مثلا من میام خیلی باهات صمیمی رفتار میکنم و خودمو میچسبونم بهت اما یهو باهات سرد میشم تا بیفتی دنبال ...

چه بی وجدان

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
من خودمم گاهی وسوسه میشم که انجامش بدم واقعا.

نکن تروخدا بازی با روح و روان طرفه

بعضیا احساسی ان زود میشکنن اینجور ادما بعد حتی اگرم خوب بشن رد زخمش تا ابد باهاشونه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

عزیزم پسری ک ازت فاصله میگیره ، قدرتمندترین استراتژی در مقابلش اینه ک اجازه بدی دور بشه و ب هیییییچ عنوان دنبالش نیفتی یا نشون ندی ک چقققدر برات مهم بوده و آسیب دیدی از این کار، بهت پیشنهاد مبکنم برای شناخت مردا ، کتاب زنان مردان را از دست میدهند چرا و کتاب زنان زیرک رو خووووووووب بخونی و دیدگاهت رو راجع ب مردها و ارتباط با مردها ویرایش کنی ،عزت نفست رو ارتقا بده و  وقتی ی مرد ازت فاصله گرفت ب هیچ عنوان نسبت ب خودت و کافی بودنت و خوب بودنت و ارزشت  دچار تردید و سوظن نشو ، وگرنه ب رااااحتی اون میتونه تو رو اسیر بازی روانی کنه و هی آزارت بده !

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

نکن تروخدا بازی با روح و روان طرفهبعضیا احساسی ان زود میشکنن اینجور ادما بعد حتی اگرم خوب بشن رد زخم ...

معمولا آدمایی که میرن سمت اینکار نیاز به توجه دارن،

خودم تاحالا امتحان نکردم ولی اگه یه روز مجبور شدم،میخوام رو کسی امتحان کنم که دوسش دارم و مطمئنم که ولش نمیکنم

نور و عشق الهی جاریست✨