2777
2789
عنوان

دلم میخواد خونم از خونه مادرشوهرم دور باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1672 بازدید | 65 پست
منم مثه تو،کامل درک میکنم .مام تو یه حیاطیم شوهرم همش اونجاس،چهارماهه خونمون آماده شده ولی یبارم نها ...

وای دقیقا منم یبار با شوهرم و خانوادش میخواستیم بریم شهر دیگه باباش ورداشته میگه زهرا بمونه خونه برامون غذا درست کنه!

منم اولاش اومدم دو هفته اولو شام و ناهار خونه مادرشوهرم اینا بودیم

تا اینکه خواهرم و شوهرش اومدن خونمون چندروز بمونن دیگه شکر خدا از اون روز آشپزی و غذا و همه چی اومد خونه خودمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز یک باره ارتباطت را قطع کن  ولی کم کم نامحسوس ارتباطت را کمتر کنمثلا اگه قبلا روزی۴ بار می ...

هرروز که بری خونشون انتظار دارن فردام بری

همش به من میگن چرا نمیای خونمون شوهرت میره سرکار تو بیا اینجا

برمم باید همش سرپا باشم

منم تو ساختمون پدرشوهرم میشینم جاریمم هست ،مادذشوهرمم هست،نزدیک پنج ساله اینجام شاید پنج بار خونه جاریم رفتم خونه مادرشوهرمم الان دوهفته هست نرفتم،اسی خودت باید سیاست داشته باشی

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
شما زن ها چرا اینقد درگیر مادر شوهر هستید والا مادرم کارایی برا خانمم کرده که مادرش نمیکنه...یه روزی ...

مادرشوهر داریم تا مادرشوهر

برا خواهر منم مادرشوهرش خوبه توقع و انتظاری نداره ازش

ولی شما اگه تاپیکای قبلی منو بخونی متوجه میشی خانواده شوهرم رسما توقع نوکری از من دارن که چقدرم بحث پیش اومد بینمون شانس ماست یجا افتادیم عروسو به چشم نوکر میبینن الانم هی میگن بیا بیا خونمون واسه اینکه من برم کاراشونو انجام بدم وگرنه دلشون واسم تنگ نشده

دست من نیست ببین توضیح دادم واسه یکی دیگه از دوستانم هرکار واسشون میکنم حتی اگه یکبارم انجام بدم می ...

ببین تا الان هرچی شل گرفتی کافیه از این به بعد نکن ،اگرم گفتن فلان کارو کن نه بگو میکنم نه بگو نمیکنم کاره خودتو کن 

شما زن ها چرا اینقد درگیر مادر شوهر هستید والا مادرم کارایی برا خانمم کرده که مادرش نمیکنه...یه روزی ...

چون نه مادر شوهر عروسو درک میکنه نه عروس میخاد بپزیره مادر شوهر خوبیشه میخاد کلا باهم تفاوت ندارن

منم ب مادرشوهر و خاهر شوهرم نزدیکم تو ی کوچه جفت هم 

اونا مشکل ندارن مشکلم بچه های خاهرشوهرمه دوتا دختر نق نقو ک همچی میخان دیروز ۳ تا گلدون گل رز خریدم از بس نگرانم ک این دو دختر ببینن و گلاشو بکنن مثلا میگن فلان چیزو میخایم مامانشونم میگع برو بردار نمیگه من بدم میاد هرروزم دختر کوچیکه بهونه میگیره بریم خونه السا چون میخاد با ی چیزی از خونم ور بره ،

الانم نمیدونم هنوز ک بارداریم میمونه یا ن دیشب از ترس این دو دختر خاب ب چشمم نرفته ک ب هوای نی نی ۲۴ ساعته خونم باشن نرن نتونم وقتی بچه هست روزا پیش شوهرم باشم چون میدونم بچه داری سخته و ادم میخاد ب زندگی و شوهرشم برسه، اخه دایی شوهرم بچش ک دنیا اومد الان ۲ ساله خونشو ول نمیکنن هر شب ی ایل میشن بچهاشونو ک ۷،۸ تا هستن جم میکنن میگن بریم پیش بچه کوچولو ،ولی دیگه خونه من جفتشونه بچهای خاهرشوهرم دیگه از خونم بیرون نمیرن

چون نه مادر شوهر عروسو درک میکنه نه عروس میخاد بپزیره مادر شوهر خوبیشه میخاد کلا باهم تفاوت ندارن

الان مال من خوبیمو میخوان؟😐 تاپیکای قبلیمو بخون ببین چیا سرم میارن

منم ب مادرشوهر و خاهر شوهرم نزدیکم تو ی کوچه جفت هم  اونا مشکل ندارن مشکلم بچه های خاهرشوهرمه ...

یه کم سرد رفتار کن تا رفت و امدشون کمتر بشه،یا وقتی اومدن در زدن،در باز نکن بگو رفتم بیرون خرید و...

الان مال من خوبیمو میخوان؟😐 تاپیکای قبلیمو بخون ببین چیا سرم میارن

عزمزمه کلی گفتم همه که خوب نیستن مال خودم یه روز خوبه میخای باجی بخوریش یه روز مثل زهره که با عسل هم شیرین نمیشه