2777
2789
عنوان

دلم میخواد خونم از خونه مادرشوهرم دور باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1672 بازدید | 65 پست
من اصلا اگه خواهر خودم هم باشه ازاین رفتار خوشم نمیاد اون میده دستشون تو ازش بگیر تا مامانه خودش بفه ...

واقعا ادم روش نمیشه تو دلم دوسدارم سر دختره رو بکوبم ب دیوار ولی تو ظاهر سکوت میکنم

گاهی ک دیگه دختره داره پررویی میکنه بهش حرف میزنم مثلا ب مامانش میگه میخام ببینم تو یخچال چی هست میگم در یخچال منو وا نکنیا دست ب وسایلم نزنی یا تو اتاق من نری ،می بینی مامانش دست میگیره تو یخچال موزی،دنتی کیکی چیزی بهش میده ک ب قول خودش صداشو ببره 

شما زن ها چرا اینقد درگیر مادر شوهر هستید والا مادرم کارایی برا خانمم کرده که مادرش نمیکنه...یه روزی ...

مادر شوهری که غر نزنه وخوشبین باشه وکلی هم حمایت کنه خوبه ولی مادر شوهر من وخیلیای دیگه رفتاری دارن که فقط عروس درک میکنه ومیسوزه حتی به شوهرش بگه در جواب میگه مگه چی شد برای این مسئله گوچیک ناراحت شدی عیب از خودته ویکی به دوی بین زن وشوهر، اخر هم مقصر کیه عروس بینوا، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهری که غر نزنه وخوشبین باشه وکلی هم حمایت کنه خوبه ولی مادر شوهر من وخیلیای دیگه رفتاری دارن ...

مادر شوهر من تو دل هیچی نیس توقع کارم ازم نداره ولی متاسفانه زبونش بی تربیته😂 مثلا میگم رو فرشی گرفتم بچه دار ک شدم بزارم زیر پاش نمیکنه ان شالله میگه بچه تو گوهته؟ این حرفش ب معنیه اینه ک فعلن بچه نداری برنامه ریزی نکن

ما هم تو یک خونه ایم من متعادل میرم دوستم هم همینطور میگه با دعوت میرم ولی اقوام شوهرش همش بهش میگن ...

کار خوبی میکنی

هر چی کمتر بری بهتره

دوستتم براش مهم نباشه اقوام چی میگن،مادرشوهرش جلوی اقوام میگه که اونا به دوستت میگن دیگه

ولی براش مهم نباشه،ارامش خودش مهمتره از حرفای خاله زنگیه اونا

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم

عزیزم یه کاری یه سرگرمی واسه خودت جور کن بگو وقت نداری کمتر برو تا اعصابت اروم باشه..‌ زندگی منم عین تو بود ... یا باشگاه برو یا کلاسی چیزی که بگی باید خونه تمرین کنی یا درس بخونی ... من هزار تا روش امتحان کردم تا الان راحتم.. یبار میگفتم واسه کنکور میخونم یبار هر روز خونه تکونی میکردم🤣🤣🤣 الانم کلاس سنتور  میرم اسوده شدم بخدا میگم وقت کم میارم کارای خودمم انجام بدم