2777
2789

انقد نزدیکیم خسته شدم🙂

هرروز انتظار دارن بری خونشون

میرن بیرون چون تو هستی و نزدیکی توقع دارن هرروز غذا بذاری واسشون!

خونشونم که میرم هیچ توقع همه کارو از من دارن حتی وقتی دعوتمون میکنن قاعدتا باید خودشون پخته باشن و آماده کرده باشن دعوته خب! ولی بازم میرم خودم باید غذا درست کنم!

دلم میخواد دور باشم ازشون حداقل دوتا خیابون اونور تر یا یه محله دیگه نمیتونم هرروز برم و بیام و اونام توقع دارن هرروز خونشون باشی نمیگن شاید تو خونه خودش کار داشته باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استقلال داشته باش شاید اول یکم ناراحت بشن ولی کم کم متوجه خواسته ها و انتظار های تو هم میشن

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

منم مثه تو،کامل درک میکنم .مام تو یه حیاطیم شوهرم همش اونجاس،چهارماهه خونمون آماده شده ولی یبارم نهار یاشام تو خونه خودمون نخوردیم

همشم توقع کار دارن از آدم،و دقیقن مثه شما هروقت بیرون میرن ،حتی شده با شوهرم میرن بیرون،منو دلشون نمیخاد ببرن ک بپزم براشون😑

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
خب نرو عادت میکنن

نمیدونم چه شانسیه هرکار واسشون میکنم حتی اگه یکبارم انجام بدم میشه توقع و عادت واسشون

یبار برنج قالبی درست کردم خونشون تو قابلمه خودم

الان هربار میخوام برم خونشون میگن قابلمتم با خودت بیار برنج برامون درست کنی!😐🤦🏻‍♀️

پری روز دسر درست کردم واسشون دیشب دوباره میگفت درست کن

خب آدم یکاری خودش دلش بخواد گاهی انجام میده

ولی میکنن توقع و انتظار

یروزم میری خونشون دیگه میگن باید هرروز بیای