2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته ؛ افراد منطقی بیان

233 بازدید | 19 پست

من و شوهرم همیشه خیلی با هم دوست بودیم

خیلی همو دوس داریم...

ولی یه مدت پیش قرار بود بریم یه سفر 

همون موقع شوهرم برنامه رو کنسل کرد و گفت باید برم یه سفر کاری تنهایی

هر چقدر خواستم منو هم ببره گفت نه و نمیشه و نبرد...

من حس کردم تنها نمیره 

ولی گفت تنهام

بعد از سفرش گفت تنها نرفتم و فلانی که معلوله  رو میخواستم ببرم چون آرزوی سفر داشت و ‌.... و این سفر برا تو خسته کننده بود و اذیت میشدی با یه آدم تو اون شرایط

گفت من فقط تا اون شهر رسوندمش و بعدم روز برگشتم برش گردوندم ؛در طول سفر پیش من نبود و من دنبال کارای خودم بودم 

منم گفتم در هر صورت باید منو در جریان می ذاشتی اونم گریه کرد و ننه من غریبم بازی که منو ببخش 

حالا بعد از چند مدت فهمیدم فقط اونو تنها نبرده و کسای دیگه هم بودن 

از این که دروغ گفته حالم خیلی بده

و هر دو کلی گریه کردیم 

و اظهار شرمندگی کرده 

ته دلم نتونستم ببخشمش

الانم نگرانشم چون تو خواب داره هق هق میکنه انگار و نمیتونه خوب نفس بکشه 

میدونم واقعا پشیمونه چون دلیلی نداشت حقیقت رو پنهان کنه فقط برا این که بدون من راحت تر بوده و شاید من نبودم نق بزنم بگم اونا رو نبریم با خودمون منو نبرده 

ولی نمیتونم ببخشم

چون اگه می گفت میخوام با اونا برم‌ نهایتش میگفتم برو چون من اذیتم نمیام ولی اون یواشکی به اسم تنهایی با اونا رفت...

ما پیمان بسته بودیم دروغ نگیم به هم و توی چند سالی کخ ازدواج کردیم با هم صادق بودیم

لطفا اگه راه حل منطقی دارید بهم بگید

شرایط طلاق رو دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر یه دروغ که داشته بنده خدا ثواب میکرده کبابش نمیکنن با طلاق 😄

مردی که به خاطر آدم اشک بریزه الان کم پیدا میشه درسته دروغ گفته زیر عهد و پیمانش زده تنبیهش کن ولی بحث طلاق وسط نکش اصلا

حق داری ناراحت باشی.عذرخواهی و پشیمانی جایی معنی میده ک دیگه رفتار اشتباه تکرار نشه و جبران هم بشه....بنظرم یکبار رو جای بخشش داره اما حساااابی براش خط و نشون بکش ...جوری ک متوجه بشه براش سنگین تمام شده

طلاق بخاطر یه دروغ!!! ببین چرا همچین دروغی گفته. بخصوص اینکه سفرخودتونو هم کنسل کرده.

سفر کاری رو داشت واقعا

چون با هم کار می کنیم می دونم که لازم بود بره

ولی می دونستم که میشه با هم بریم و عمدا نمی بره منو

وقتی برگشت گفت چون با فلانی که معلوله مقصدشان مشترک بود و اون با این وضعیتش با هر چیزی نمی تونست بره خواستم یه کار خیری کرده باشم و تو با اون اذیت می شدی

ولی من نپذیرفتم ؛ گفتم حتی اگه‌ اذیت میشدم باید درجریانم می ذاشتی تا خودم تصمیم بگیرم بیام یا نه

به خاطر یه دروغ که داشته بنده خدا ثواب میکرده کبابش نمیکنن با طلاق 😄 مردی که به خاطر آدم اشک بریزه ...

چی بگم دلم خیلی گرفته

خودشم میگه می خواستم کار خیر کنم

منم می گم در هر صورت باید منو در جریان می ذاشتی

طلاق دیگه چ صیغه ای 😐

درسته بهت دروغ گفته اما پشیمونه حتی بخاطرش گریه کرده 

خواسته ثواب کنه شاید روش نشده بگحذف ک تو ناراحت نشی اون بخاطر راحتی تو  تورو نبرده تو هم حق داری ناراحت بشی عزیزم اما واقعا نباید اسم طلاق رو بیاری 

بخاطر همچنین دروغی آدم ک ب طلاق فکر نمیکنه 

😍♥