2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته ؛ افراد منطقی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 19 پست

وقتی خیلی هم رو دوست دارید به خاطر این مسئله کوچیک میگی طلاق این چه حرفیه نمیگم ناراحت نباش یا کاراون درست بوده ولی خوب میگذره وکم رنگ میشه برات وقتی شمااینقدر براش مهمی که گریه کرده پس شما هم یه کم کوتاه بیا زندگی خیلی قشنگه عزیزم اینقدر مردهای بد هستن که بدترین کارها رو بازنشون میکنن وزنه مجبوره زندگی کنه شما که شوهرت خوبه ودوستت داره  یه کم فکر کن به احساستون وقدر زندگیت رو بدون برو پیشش وارومش کن ولی بگو که هنوز ناراحتی عمر کوتاست جوانی زود میگذره من تجربه دارم ببخش زیاد حرف زدم شاد وخوشبخت باشی عزیزم❤

طلاق دیگه چ صیغه ای 😐 درسته بهت دروغ گفته اما پشیمونه حتی بخاطرش گریه کرده  خواسته ثواب کنه ...

نمی دونم واقعا

خیلی حالم بده

چون از دروغ های بزرگ تر می ترسم

دلم حتی نمیخواد کنار یه آدم دروغگو بخوابم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم واقعا خیلی حالم بده چون از دروغ های بزرگ تر می ترسم دلم حتی نمیخواد کنار یه آدم دروغگو ب ...

عزیزم میدونم چی میگی میتونی تنبیهش کنی ازش ناراحت بشی کاری کنی ک دیگه دروغ نگه دیگه  اما ب طلاق فکر نکن 

😍♥
وقتی خیلی هم رو دوست دارید به خاطر این مسئله کوچیک میگی طلاق این چه حرفیه نمیگم ناراحت نباش یا کاراو ...

ممنونم عزیزدلم

آدم قدردان و مهربونیه

منو راحت به دست نیاورده

ما با شرایط سخت ازدواج کردیم 

به همه چی با زحمت و عشق و تلاش دونفره رسیدیم

خیلی با هم دوست بودیم

این حرکت عجیبش بدجوری دلم رو شکست

بدبین شدم که نکنه دروغ های دیگه هم گفته

که نکنه دروغ های دیگه هم بگه

آخه ما با هم این حرفا نداشتیم عین زن و شوهر نبودیم به خدا عین یه روح تو دو بدن بودیم همیشه 

خیلی دوست بودیم خیییییلی 😭😭😭😭😭😭