2777
2789
عنوان

وقتی از بچه تون عصبانی میشید چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1693 بازدید | 132 پست
آهان خب گلم با بچه ۱۰ ساله که خیلی راحت تر میشه برخورد کرد با صحبت کردن با تشویق و تنبیه و مصالحه می ...

شرایطش خاصه درکش پایینه مثلا بهش میگم ابجیت بچست چیزی نمیفهمه میگه نه فوضوله به وسایلم دست میزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا میزنم ...البته خدارو شکر الان کمتر میزنم چون قرص آرامبخش گرفتم میخورم ... بچم پیش فعال شدیده خی ...

نزن تورو خدا خیلی گناه داره 

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
بش ک گفتم گف دارودادم بهشون😂

ای جان عزیزم 😂😂من پسرم دو سه  سالش بود من خواب بودم ببخشید دستشویی دو کرده بود رفته بود خودش باپرده  پاک کرده بود بعد هم نشسته بود قیچی کرده بودد😅😅😅پرده خونه مردم هم بودمستاجر بودیم 😂

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چرا اینا یک ساعت میرن تو فکر اینم من زیاد میگم من بمیرم عمه هاتون میان نگه تون میدارن کوفت هم بهتون ...

وای تو چقد منی

منم دلم نمیاد اونارو نفرین کنم

میگم کاش شما بیمادر میشدین تا بفهمین بیمادری چیه

یه بار خودم کرونا گرفتم نزدیک بود بمیرم شوهرم میگفت حالا بیا بازم نفرین کن 😂

از من فکر نمیکنن فرستادمشون تو اتاق فکر کنن چه کارهای بدی کردن یکیشون گریه میکرد بلد نیستم فکر کنم 😂

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

حالا این سری به جای خود زنی یه روش دیگه رو امتحان کن. مثلا حواسشو پرت کن 

اینم انجام میدم گاهی

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
وای تو چقد منی منم دلم نمیاد اونارو نفرین کنم میگم کاش شما بیمادر میشدین تا بفهمین بیمادری چیه یه ...

اخی عزیزم بخدا اعصاب ها ضعیف شده نه بچه روند طبیعی خودش طی میکنه ما اعصاب نداریم خونه ها آپارتمانی شده بچه ها نمیشه برن تو کوچه بازی من الان پسرم بزرگه میخواد هر روز بره فوتبال تو کوچه باباش به شدت از کوچه رفتن بدش میاد ما هر روز بحث داریم سر این موضوع 

بچه ها من پسرم یکی دوسال بود همین طور دستش تو شلوارش بود یه دفعه جاریم گفت حتما از خودتون یاد گرفته ...

اره طبیعیه باید باهاش بازیای حسی زیاد کنی از سرش بیفته. پسر من بیست و یک. ماهشه اینجوری میکنه حتی میخوابه زمین خودشو میماله زمین ولی از وقتی بتزی حسی زیاد میکنم باهاش کمتر شده خدا رو شکر. بعضی وقتام بهش میگم نکن دیگه خودش پا میشه

اخی عزیزم بخدا اعصاب ها ضعیف شده نه بچه روند طبیعی خودش طی میکنه ما اعصاب نداریم خونه ها آپارتمانی ش ...

پسر منم تنهاست همیشه. الان هوا خوب شده میبرمش پارک. 

اره طبیعیه باید باهاش بازیای حسی زیاد کنی از سرش بیفته. پسر من بیست و یک. ماهشه اینجوری میکنه حتی می ...

اون موقع من نمیدونستم سنم کم بود مثل احمق ها جاریم که گفت عصبی شدم 

وای تو چقد منی منم دلم نمیاد اونارو نفرین کنم میگم کاش شما بیمادر میشدین تا بفهمین بیمادری چیه یه ...

من همیشع میگم به پدرت لعنت🤣🤣🤣باید یه فحش جدید پیدا کنم کمتر ریشه خودمونو هدف بگیره🤣🤣

پسر منم تنهاست همیشه. الان هوا خوب شده میبرمش پارک. 

پسر من بزرگ تو یه سن هم هست نمیشه باهاش لجبازی کرد اما شوهرم گوش نمیکنه برا کوچه رفتن خیلی سخت میگیره اینم غر میزنه به من امشب میگفت چرا بابا از من بدش میاد گفتم کی گفته بابا دوست داره که میگه کوچه نری میگه سر ظهر تو کوچه رفتن کار بچه های ول هست