2777
2789
عنوان

وقتی از بچه تون عصبانی میشید چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1693 بازدید | 132 پست

بچه ها من فردا بیام بخونم خوابم میاد 

اسی جان لایک 

شبخوش

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همههههههه راه رفتم فایده نداره هدیه تشویق تنبیه منع از چیزی که دوست داره کتک جیغ خود زنی قهر دعوا ...

چرا از من حتی یک ساعتم فکر نمیکنه

بلافاصله شروع میکنه

اصلا به خودش نمیگیره انگار به دیوار میگی

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

اوتیسم دکتر تشخیص داده؟والا من هشت سالم بود اجیم اومد دنیا ازش بدم میومد.کلا ادما تا کوچکین از هم پش ...

نه عزیزم دکتر تشخیص داده البته خفیفه ولی خوب مشکل داره دیگه نمیدونم چطوری باهاش رفتارکنم

اگه بالای ۵ سال هستن حتما پیگیر باشین یه وقت بیش فعال نباشن 

بله ۱۲ و۱۰ هستن نه پیگیری کردم نیستن 

کاری نمی‌کنند ها اتفاقا بچه ها خوبی هستن فقط دعوااااااا می‌کنند یعنی مهمون بیاد من فقط باید چشم ابرو بیام یا لب ودهنم چک چوله کنم 😂😂😂

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بچه ها واقعا میترسن از خود زنی. منم بعضی وقتا خودزنی میکنم ولی واقعا تصمیم گرفتم خودمو تغییر بدم

اخم میکنم گاهیم معمولا اسمشو بلند صدا میزنم بعد میگم نکن بده بدو بیا اینور بدو 

۱۳ ماهشه زیاد کاری نمیتونم بکنم🥲😂 خود زنی هم در حد اینکه میزنم رو پام جیز جیز میکنه جاش😂 یا نهایت میرم خودم میارمش

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
امروخیلی اعصابموبهم ریخ خاب ک بودم جیش کردع توگلدون طبیعیام خیلی دوسشون داشتم🤕

خخخ عزیزم. ناراحت نکن خودتو بچست دیگه. دیدی آدم بزرگ تو گلدون جیش کنه؟ بچه ست واقعا 🤣

اخم میکنم گاهیم معمولا اسمشو بلند صدا میزنم بعد میگم نکن بده بدو بیا اینور بدو  ۱۳ ماهشه زیاد ...

حالا این سری به جای خود زنی یه روش دیگه رو امتحان کن. مثلا حواسشو پرت کن 

چرا از من حتی یک ساعتم فکر نمیکنه بلافاصله شروع میکنه اصلا به خودش نمیگیره انگار به دیوار میگی

چرا اینا یک ساعت میرن تو فکر اینم من زیاد میگم من بمیرم عمه هاتون میان نگه تون میدارن کوفت هم بهتون نمیدن بخورین 😅😅😅بیشتر میرن توفکر ولی خب فراموش می‌کنند 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

خونسردم اهل داد و بیداد نیستم 

خیلی شیطونی کنن یه نگاه کنم حساب کار میاد دستشون میرن تو اتاقاشون

داد و هوار و کتک زدن بعد یه مدت کارایی خودش و از دست میده مجبورید اونوقت هی یه قدم جلوتر برید در نهایت میرسه به اونجایی که بچه حاضر کتک شدید بخوره ولی پدر مادرش و حرص بده و لذت ببره